27 Αυγ 2017

Ο ποδοσφαιριστής που απέρριψε δύο φορές τη Γιούβε για να μείνει σε… χαμηλό επίπεδο

Εντύπωση και ερωτήματα προκάλεσε η στάση ενός Ιταλού ποδοσφαιριστή τα τελευταία χρόνια...

Ο Ντομένικο Μπεράρντι, λοιπόν, ανανέωσε με την Σασουόλο ως το 2022. Αυτό που «ιντριγκάρει» στη συγκεκριμένη υπόθεση είναι το γεγονός ότι ο 23χρονος, πλέον, εξτρέμ δεν δείχνει διατεθειμένος να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του. Κάτι που φάνηκε από το καλοκαίρι του 2016, όταν και τελείωσε γι’ αυτόν η προοπτική της Γιουβέντους.

Οι μπιανκονέρι είχαν συμφωνία με την Σασουόλο ότι θα τον αποκτούσαν για σχεδόν 25 εκατ. ευρώ το καλοκαίρι του ’15 αλλά ο Μπεράρντι ήθελε να παραμείνει στους νεροβέρντι.


Παρέμεινε και το καλοκαίρι του ’16 η Γιούβε έκανε την τελευταία κλήση, έχοντας τον πρώτο λόγο για την απόκτηση του.

Ο Μπεράρντι απέρριψε δύο φορές τη Γιούβε, χωρίς όμως να επιλέξει κάτι άλλο


Ο Μπεράρντι αρνήθηκε ξανά και για τους μπιανκονέρι, ως γνωστόν, το θέμα έλαβε τέλος αφού εδώ και ένα χρόνο, όπως έχει πει και ο Μπέπε Μαρότα, δεν υπάρχει καμία δέσμευση ανάμεσα στις δύο πλευρές.


1 σχόλιο:

  1. Υπάρχουν ορισμένοι που δεν τρελένονται για το ποδόσφαιρο απλά ξέρουν μπαλίτσα τους έκατσαν μεταγραφές αλλά το μόνο που τους νοιάζει είναι να βγάλουν χρήματα σχετικά ανώδυνα και χωρίς πίεση. Ποιος να τρέχει τώρα στην Γιουβε να παίζει 80 ματς. Κάθομαι στην Σασουόλο μα και το 1 μύριο τον χρόνο μου φτάνει μέχρι τα 33 θα είμαι πλούσιος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή