7 Αυγ 2017

Η απάντηση του Κιελίνι για την εικόνα της Γιουβέντους χωρίς τον Μπονούτσι

Η Γιουβέντους μετρά αντίστροφα για το πρώτο επίσημο ματς της σεζόν, τον τελικό του Κόπα Ιταλία με τη Λάτσιο, και ο Τζόρτζιο Κιελίνι μίλησε για τη μέχρι τώρα κατάσταση της ομάδας.

Μετά τη φιλική ήττα από την Τότεναμ, ο Ιταλός αμυντικός είχε πει πως «περισσότερο ταξιδεύουμε παρά προπονούμαστε». Σε ερώτηση για το 2-0 που συνοδεύτηκε από μια κακή εμφάνιση, είπε: «Πήγαμε σε αυτό το παιχνίδι μετά από τρεις απαιτητικές εβδομάδες προετοιμασίας στην Αμερική. Για εμάς ήταν καλό να δώσουμε ένα ματς με μια ομάδα που είχε μεγαλύτερη ένταση».

Μιλώντας για τη μεταγραφή του Λεονάρντο Μπονούτσι, απάντησε: «Ο Πίρλο και ο Βιντάλ έφυγαν επίσης. Οπως και ο Πογκμπά. Χρειάζεται λίγος χρόνος να προσαρμοστούμε χωρίς αυτούς που φεύγουν, όπως και να έχουν χρόνο αυτοί που έρχονται».


Και συνέχισε την ανάλυσή του λέγοντας: «Ισως να έχουμε χάσει κάτι από το παιχνίδι μας αλλά έχουμε καλύτερη επίθεση. Ισως χρειαστεί να παίξει λίγο πιο πίσω ο Πιάνιτς».

Πάντως, ο Κιελίνι δηλώνει αισιόδοξος και τονίζει: «Χρειαζόμασταν ένα χαστούκι (αναφερόμενος στην ήττα από την Τότεναμ). Σκοπός είναι να είμαστε έτοιμοι για το Σούπερ Καπ. Στην παρούσα φάση είμαστε καλύτεροι απ’ ό,τι ήμασταν την περσινή σεζόν».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου