2 Αυγ 2017

Μια σημαντική λεπτομέρεια στην υπόθεση Ντιμπάλα και Μπαρτσελόνα

Το όνομα του Πάουλο Ντιμπάλα ακούγεται συνέχεια για την Μπαρτσελόνα, αλλά τώρα ακόμη περισσότερο λόγω της μεταγραφής του Νεϊμάρ.

Το ρεπορτάζ της Mundo Deportivo δίνει μια άλλη διάσταση στην υπόθεση, μια διάσταση που σίγουρα ευχαριστεί τους τιφόζι της Γιουβέντους.

Από τη στιγμή που θα φύγει ο Νεϊμάρ, η Μπαρτσελόνα θα θελήσει να τον αντικαταστήσει. Ο Λιονέλ Μέσι ζήτησε τον συμπατριώτη του Πάουλο Ντιμπάλα. Στον Αργεντίνο των μπιανκονέρι έδειξαν προτίμηση και οι οπαδοί των Καταλανών μέσω σχετικής ψηφοφορίας.


Η ισπανική εφημερίδα, καλά πληροφορημένη για τα θέματα της ομάδας, αναφέρει πως ουδείς από το στρατόπεδο της Μπαρτσελόνα έχει πλησιάσει ή έχει έρθει σε επαφή με τον Ντιμπάλα, έστω και διερευνητικά.

Πράγμα που δείχνει πως ίσως η Μπάρτσα δεν σκέφτεται τον Ντιμπάλα αν δοθεί ο Νεϊμάρ. Είτε γιατί θα λάβει την άρνηση του ίδιου του παίκτη, είτε γιατί μπορεί να λάβει την άρνηση της ομάδας, έως τώρα τουλάχιστον, οι Ισπανοί δεν έχουν μιλήσει με τον Αργεντίνο της Γιούβε.


2 σχόλια:

  1. Ειλικρινά αν φύγει ο Ντιμπαλα είμαι πολύ περίεργος να δω τι θα κάνει ο Μαροτα. Το θεωρώ δεδομένο πως αν έρθει μια πρόταση για 130 εκατομμύρια € θα τον στείλει με κόκκινη κορδέλα στην Βαρκελώνη. Μετά για να χρυσώσει το χάπι θα κάνει κάποια κίνηση να χαμένη να λέγαμε για τον βεραττι που δεν υπάρχει περίπτωση να έρθει και θα έχουμε ξανά τα περσινά με μπετναρντεσκι διάδοχο του ντελ Πιέρο και είμαστε ποιο δυνατοί από πέρυσι και χαζομάρες. Ε αμάν πια βαρέθηκα κάθε χρόνο να χάνουμε παικταράς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι να πω, εάν (ξανα)γίνει και αυτό, οι γιουβεντίνοι θα πρέπει να αρχίσουν σιγά-σιγά - εάν δεν το έχουν κάνει ήδη - να καταλαβαίνουν τους οπαδούς της Άρσεναλ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή