24 Αυγ 2017

Πρεμιέρα στο Καμπ Νου, πότε έρχεται στην Ελλάδα η Γιουβέντους

Από τη Βαρκελώνη και στο Καμπ Νου θα ξεκινήσει η φετινή ευρωπαϊκή πορεία της Γιουβέντους.

Οι πρωταθλητές Ιταλίας θα παίξουν την πρώτη αγωνιστική απέναντι στον Μέσι και στην παρέα του, ενώ τη δεύτερη αγωνιστική θα υποδεχτούν στην Ιταλία τον πρωταθλητή Ελλάδας.

Τρίτη και τέταρτη αγωνιστική θα δοθούν τα δύο ματς με τη Σπόρτινγκ, προτελευταία αγωνιστική θα φιλοξενήσει την Μπαρτσελόνα και την τελευταία θα έρθει στην Ελλάδα για το ματς με τον Ολυμπιακό.


Το πρόγραμμα του 4ου ομίλου
1η αγωνιστική (12/09)
Oλυμπιακός-Σπόρτινγκ
Μπαρτσελόνα-Γιουβέντους

2η αγωνιστική (27/09)
Γιουβέντους-Ολυμπιακός
Σπόρτινγκ Λισαβώνας-Μπαρτσελόνα

3η αγωνιστική (18/10)
Μπαρτσελόνα-Ολυμπιακός
Σπόρτινγκ-Γιουβέντους


4η αγωνιστική (31/10)
Ολυμπιακός-Μπαρτσελόνα
Γιουβέντους-Σπόρτινγκ

5η αγωνιστική (22/11)
Σπόρτινγκ-Ολυμπιακός
Γιουβέντους-Μπαρτσελόνα

6η αγωνιστική (05/12)
Ολυμπιακός-Γιουβέντους
Μπαρτσελόνα-Σπόρτινγκ

5 σχόλια:

  1. δεν θα ηταν ωραιο κυριοι εκει στο forzajuve.gr να διοργανοσουμε μια εκδρομη για το παιχνιδι με τον ΟΣΦΠ εμεις η αναγνωστες του site.προπερσι δεν μπορεσα να βρω εισητηριο και αναγκαστηκα να το δω μαζι με τους οπαδους του ολυμπιακου,ετσι δεν εχει γουστο.μαζι με τους Γιουβεντινους ειναι αλλιως.δειτε τι μπορουμε να κανουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στάθη, η πολιτική της Γιουβέντους με τα εισιτήρια είναι κακή. Δεν υπάρχουν οι εποχές «να μαζευτούμε να πάμε να δούμε ένα ματς».

      Διαγραφή
  2. Θυμάμαι που είχαν πει ότι η ώρα των παιχνιδιών του Τσάμπιονς Λιγκ θα αλλάξει,αυτό θα ισχύει από φέτος ή απ' του χρόνου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. γνωριζει καποιος απο που μπορουμε να βρουμε εισιτηρια να ειμαστε με τους γιουβεντινους??? φτιαχτε ενα αρθρο για το τι διαδικασια πρεπει να ακολουθησουμε ρε παιδια για να δουμε το ματς στη κερκιδα των φιλοξενουμενων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτή τη στιγμή που μιλάμε, δεν υπάρχει κάποια επίσημη κίνηση. Θα κάνουμε ρεπορτάζ, Datene, και θα ενημερώσουμε μέσω σχετικού θέματος.

      Διαγραφή