13 Αυγ 2017

Οι οπαδοί της Γιούβε δεν πρέπει να κάνουν με τον Μπουφόν το «λάθος» που έκαναν με τον Ντελ Πιέριο

Το πρώτο τεστ της σεζόν για τη Γιούβε στη Ρώμη. Οι μπιανοκνέρι διεκδικούν κάτι που τους ανήκει πρωταθλητές και κυπελλούχοι Ιταλίας: το Σούπερ Καπ Ιταλίας.

Αρθρογραφία | Γιουβέντους

Στο Ολίμπικο παίζεται ένας τίτλος που αν τον κατακτήσει η ομάδα θα το χαρούμε, αν όχι, πάμε παρακάτω με ολίγη… από γκρίνια. Μεγάλη σημασία και ιδιαίτερη αξία για το σημερινό ματς είναι κάτι άλλο.

Η αντίστροφη μέτρηση του Τζανλουίτζι Μπουφόν. Ο εμβληματικός αρχηγός της Γιουβέντους και μια από τις σπουδαιότερες προσωπικότητες που πέρασε τις τελευταίες δεκαετίες από το ποδόσφαιρο έχει μπει στην τελική ευθεία.

Ο πορτιέρε της Γιούβε και της εθνικής Ιταλίας ετοιμάζεται για το μεγάλο φινάλε. Ένα φινάλε μια ένδοξης πορείας που θα συμπληρωθεί με τον σπουδαιότερο θεσμό: το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Πριν λίγα χρόνια, στην ίδια κατάσταση βρέθηκε και ο Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο. Με τον Αλεξ, οι Γιουβεντίνοι έκαναν ένα «λαθάκι». Θεώρησαν πως, έστω και στο τέλος, η διοίκηση θα έκανε πίσω και θα του πρόσφερε ένα ακόμη συμβόλαιο. Ετσι, οι οπαδοί δεν έζησαν τις στιγμές του Ντελ Πιέρο όπως θα έπρεπε.


Αυτό το «λαθάκι» θα πρέπει να μην επαναληφθεί με τον Μπουφόν. Ο αρχηγός μας θα σταματήσει. Σήμερα παίζει το τελευταίο του Σούπερ Καπ Ιταλίας. Σε μια εβδομάδα την τελευταία του πρεμιέρα. Ο,τι κι αν κάνει φέτος, δεν πρόκειται να το κάνει ξανά φορώντας τη φανέλα που αγάπησε. Μην το ξεχνάμε στη ρουτίνα (και) των φετινών υποχρεώσεων.

Ο Τζίτζι  θα μπει σε λίγο να παίξει το Σούπερ Καπ Ιταλίας. Το πάρει ή το χάσει, ο ίδιος θα το χαρεί. Εμείς θα πρέπει να ζούμε όλες τις φετινές στιγμές που θα μας προσφέρει ως μοναδικές. Γιατί τέτοιες είναι. Δεν πρόκειται να έρθουν ξανά…


6 σχόλια:

  1. Δεν ξερω που να το γραψω αλλα διωξτε τον κουαδρδαδο χθες! Ελεος ενα ημιχρονο μας εσπασε τα νευρα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγνώμη κιόλας φίλε μου αλλά ο τελευταίος που φταίει είναι ο Κουαρνταντο. Διωξιμο χθες στον ηττοπαθή Αλεγκρι. Πάλι τα ίδια σ...τα του τελικού με Μπαρτσαλι δεξί μπάκ, Ματζουκιτς και Κουαρνταντο βασικούς και Κεντιρα ακουνητο από το κέντρο... Δυστυχώς και φέτος θα δούμε συνοθηλεμμα που μπορεί....να δέσει σαν πέρυσι στο δεύτερο μισό ή μπορεί και όχι... Αυτή ήταν η συνεννόηση με τον Μαροττα για παίχτες που λείπουν από την ομάδα;;;; Αλλά και πάλι και να του αγοράσουν θα τους δούμε να παίζουν το 2018. Forza Juve...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε μου Αύγουστο μήνα τί ήθελες ακριβώς; να πιέζουν σε όλο το γηπεδο για 90 λεπτα;; Θυμάσαι πόσες φορές στο πρώτο πήγαμε να βγούμε αντεπίθεση και ο αφανας αντί για πάσα έκανε τα δικά του; και γιατί ηττοπαθής ο Αλέγκρο; Μήπως στο Βερολίνο περίμενες οτι θα μάστερ στο τελικό ή φέτος με στο Κάρντιφ έφταιγε αυτός που ένα ημίχρονο ημασταν ανώτεροι απο ρεάλ και πήγαν αποδυτήρια και γίνανε που....ς χωρίς λόγο απο δυο τρείς;;;

      Διαγραφή
    2. Και φετος συνοθηλεμα? Δλδ περυσι που πηραμε νταμπλ και πηγαμε τελικο με σουπερ εμφανισεις συνοθηλεμα το λες? Μην τα ισοπεδωνουμε ολα ρε παιδια... Θελουμε ενισχυση αλλα ειπαμε κριτικη ναι αλλα με μετρο

      Διαγραφή
  3. Φίλε μου μάλλον μες στα νεύρα μου χρησιμοποίησα λάθος λέξη. Κολλημένος,χωρίς ρίσκο,όπως θες. Αλλά αυτή η Γιούβε χθες μας γύρισε σε εποχές προ Κόντε... Ανευρη,χωρίς ιδέες,στατικη,με άμυνα αλαλούμ και αμυντική λειτουργία μηδέν. Όταν ο Μαξ δήλωνε πως δεν έκλεισε ο κύκλος του και πως έχει να δώσει, μάλλον εννουσε από Απρίλη και μετά,να ανακαλύψει πάλι κάτι (βλέπε Ματζουκιτς) γιατί ξεκάθαρο σχέδιο δεν έχει στο μυαλό του. Μα Μπαρτσαλι δεξι μπάκ πάλι;;; Βάλε Μαρκίζιο για πρώτη μπαλιά και έχε τον Πιανιτς πιο μπροστά. Θέλει και λίγο ρίσκο ρε γαμώτο. Δεν θέλω να πετάει φωτιές η Γιούβε από τώρα, αλλά τα στοιχειώδη πρέπει να τα κάνει. Οι ομάδες του Μαξ παραδοσιακά ξεκινούν μουδιασμενες,μόνο που φέτος δύσκολα θα καλυφθεί μια διαφορά στον βαθμολογικό πίνακα. Για εμένα ο Αλεγκρι έχει κλείσει τον κύκλο του, μακάρι να διαψευσθω, άλλωστε εδώ θα είμαστε και θα τα λέμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή