18 Αυγ 2017

Ο εφιάλτης που έχει στοιχειώσει τον Ντιμπάλα

Ο Πάουλο Ντιμπάλα μίλησε στους New York Times για τον εφιάλτη που τον στοιχειώνει και πώς θα ξυπνήσει από αυτόν.

Ο Αργεντίνος άσος είναι το πρόσωπο των ημερών ως το Νο 10 της Γιουβέντους και έκανε δηλώσεις στους New York Times, τις οποίες παραθέτουμε.

Για την ήττα στον τελικό του Champions League: «Συνέχισα να σκέφτομαι ότι είναι ένας εφιάλτης, ελπίζοντας να ξυπνήσω. Ο πόνος για την ήττα σε αυτό τον τελικό θα παραμείνει μαζί μου μέχρι να καταφέρω να σηκώσω αυτό το τρόπαιο. Στο ποδόσφαιρο έχεις πάντα την ευκαιρία να επανορθώσεις, θα είμαι πολύ πιο ήρεμος όταν το καταφέρω».

Για το πού κρίθηκε ο τελικός: «Είχαμε νικήσει διάφορες σημαντικές ομάδες στην πορεία προς τον τελικό και είχαμε δεχθεί μόνο δύο γκολ. Παρ' όλα αυτά, η Ρεάλ κατάφερε να μας βάλει τρία σε 45 λεπτά. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν ήμασταν πια οι ίδιοι, εκείνα τα 45 λεπτά κατέστρεψαν τα πάντα».


Για το γεγονός ότι πολλοί πίστευαν ότι θα πήγαινε στην Μπαρτσελόνα: «Ξέρω ότι οι μεταγραφικές φήμες είναι μόνο λόγια αλλά πώς να το εξηγήσω στην οικογένεια μου ή στους φίλους μου στην Κόρδοβα; Αυτοί διαβάζουν τις εφημερίδες, βλέπουν τις ειδήσεις στην τηλεόραση και πιστεύουν ότι όλα είναι αλήθεια, ότι ξαφνικά θα φύγω για να πάω στην Ρεάλ ή στην Μπαρτσελόνα. Με ρωτάνε αν φεύγω, αν μένω, αν θα αντικαταστήσω τον Νεϊμάρ. Η πραγματικότητα είναι ότι η Γιουβέντους είναι ένα πολύ σπουδαίο κλαμπ, στο επίπεδο της Μπαρτσελόνα».


1 σχόλιο:

  1. Για την ακρίβεια η Μπαρτσελόνα κατάφερε να γίνει ένα σπουδαίο κλαμπ στο επίπεδο της Γιουβέντους. Πρέπει να αρχίσουν οι ίδιοι οι δικοί μας από τα βασικά. Να πιστέψουν πραγματικά σε ποιο σύλλογο βρίσκονται. Τότε θα αποβάλουν και το κόμπλεξ κατωτερότητας. Ψυχολόγο δεν έχει η ομάδα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή