6 Αυγ 2017

Βίντεο από την κακή εμφάνιση της Γιουβέντους και την ήττα με 2-0 από την Τότεναμ

Την ήττα με 2-0 γνώρισε η Γιουβέντους σε φιλικό με την Τότεναμ και δεν προβληματίζει τόσο το σκορ όσο η κακή εμφάνιση.

Η αναμέτρηση στην Αγγλία είχε χαρακτηριστεί ως μια τελική πρόβα ενόψει των επίσημων παιχνιδιών που ξεκινούν την ερχόμενη Κυριακή με τους μπιανκονέρι να ανοίγουν τη σεζόν κόντρα στη Λάτσιο για τον τελικό του Σούπερ Καπ Ιταλίας.



Η Γιουβέντους, δεν ικανοποίησε καθόλου με την εικόνα της στο Γουέμπλεϊ, δέχτηκε από ένα γρήγορο γκολ σε κάθε ημίχρονο (στο 10’ και στο 52’)και έδειξε πως χρειάζεται δουλειά. Στο ματς με την Τότεναμ, ο Ντανιέλι Ρουγκάνι πήρε της θέση του Λεονάρντο Μπονούτσι και ήταν ο παρτενέρ του Τζόρτζιο Κιελίνι στο κέντρο της ιταλικής άμυνας, μιας άμυνας που πελαγοδρομούσε αρκετά κάποιες φορές.


Η Τότεναμ εκτός από τα δύο γκολ είχε και δύο δοκάρια ενώ κάποιες καλές αποκρούσεις του Μπουφόν κράτησαν το σκορ στο 2-0. Σε ό,τι αφορά την επιθετική Γιουβέντους, διάθεση έδειξε ο Πάουλο Ντιμπάλα ενώ κινητικός ήταν και ο Χουάν Κουαδράδο. Δοκάρι είχε και η Γιούβε με τον Κιν, μετά από ωραία πάσα του Ντιμπάλα στο κέντρο της άμυνας της Τότεναμ.

Δείτε το βίντεο με τα γκολ αλλά και τις φάσεις του αγώνα



Γιουβέντους: Μπουφόν (76’ Πινσόλιο), Λιχστάινερ (46’ Ντε Σίλιο), Ρουγκάνι (60’ Μπαρτσάλι), Κιελίνι (60’ Μπενάτια), Αλεξ Σάντρο (46’ Ασαμόα), Πιάνιτς (46’ Μαρκίσιο), Κεντίρα (76’ Μπετανκούρ), Μάντζουκιτς (46’ Κουαδράδο), Ντιμπάλα, Ντάγκλας Κόστα (61’ Μπερναρντέσκι), Ιγκουαΐν (46’ Κιν).


1 σχόλιο: