20 Αυγ 2017

Ο Μαρότα ξεκαθαρίζει: Ηταν κοινή απόφαση με τον Μπονούτσι να χωρίσουμε αλλά δική του για το πού θα συνεχίσει

Ο Μπέπε Μαρότα σχολίασε τις δηλώσεις του Λεονάρντο Μπονούτσι και έδειξε... χαλαρός σε ό,τι αφορά τα μεταγραφικά.

Ο νέος αρχηγός της Μίλαν προσπάθησε, παρά το γεγονός ότι δεν έχει προκληθεί από κανέναν στο Τορίνο, να ρίξει όλη την ευθύνη στη διοίκηση της Γιουβέντους και στον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι για το γεγονός ότι έφυγε, με δηλώσεις του πριν λίγες μέρες. Δηλώσεις, για τις οποίες οι Ιταλοί δημοσιογράφοι ζήτησαν ένα σχόλιο από τον Μαρότα.

«Στη σημερινή εποχή ο ποδοσφαιριστής επιλέγει την μοίρα του. Τα συμβόλαια υπάρχουν αλλά όταν ένας ποδοσφαιριστής δεν θέλει να συνεχίσει και ζητάει να πάει σε μια συγκεκριμένη ομάδα, στο τέλος βρίσκεται η συμφωνία. Για να το κλείνουμε αυτό το θέμα, δεν διώξαμε τον Μπονούτσι, όπως δεν έφυγε αυτός μόνος του. Ας πούμε ότι ήταν μια κοινή απόφαση το να χωρίσουμε, το πού θα συνέχιζε ήταν δική του απόφαση», είπε ο γενικός διευθυντής, ο οποίος σχολίασε και το γεγονός ότι ο Μπονούτσι παρομοίασε την μεταγραφή του με αυτή του Αντρέα Πίρλο στη Γιούβε το καλοκαίρι του '11: «Υπάρχει μια διαφορά, ο Πίρλο ήρθε σε εμάς ελεύθερος ενώ για τον Μπονούτσι πήραμε 42 εκατ. ευρώ».


Από εκεί και πέρα, σχετικά με τα μεταγραφικά, ο Μαρότα είπε: «Εχουμε ένα ρόστερ που ικανοποιεί τις ανάγκες τόσο της διοίκησης όσο και του προπονητή αλλά έχουμε ανοιχτά τα μάτια μας για ενδεχόμενες ευκαιρίες που μπορούν να παρουσιαστούν, ακόμη και τις τελευταίες μέρες. Ο στόχος είναι πάντα να βελτιώνουμε το ρόστερ αλλά δεν νομίζω ότι μας λείπει ιδιαίτερα κάτι. Για να σας το πω πολύ απλά, δεν έχουμε ανάγκες που πρέπει να καλύψουμε αλλά αν βρούμε κάποιον ποδοσφαιριστή που μπορεί να μας κάνει, θα αρπάξουμε την ευκαιρία».


1 σχόλιο: