18 Σεπ 2017

Η γυναίκα του Μπονούτσι δεν τα λέει όπως τα είπε ο Λεονάρντο της Μίλαν

Η σύζυγος του Λεονάρντο Μπονούτσι ουσιαστικά διέψευσε τον αρχηγό της Μίλαν σε ό,τι αφορά την αποχώρηση του από τη Γιουβέντους.

Ο διεθνής Ιταλός αμυντικός έχει πει σε δηλώσεις του πριν λίγες εβδομάδες, όπως θυμόμαστε, ότι η απόφαση του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι να τον αφήσει στην εξέδρα στο Οπόρτο έπαιξε σημαντικό ρόλο στην απόφαση του, αφήνοντας να εννοηθεί ότι υπήρξαν και άλλα θέματα με τον προπονητή.

Ολα αυτά, τώρα, τα διαψεύδει η σύζυγος του, Μαρτίνα Μακάρι, μιλώντας στο ραδιόφωνο της Rai.

«Ο Λεονάρντο δεν μου είπε ποτέ “θέλω να φύγω”. Απλά υπήρξαν κάποια περιστατικά και αρχίσαμε να σκεφτόμαστε κάτι τέτοιο. Ο σύζυγος μου, όμως, είναι αυτόνομος στη δουλειά του, εγώ απλά τον στήριξα στην επιλογή του, όπως λένε σε τέτοιες περιπτώσεις», είπε αρχικά η κυρία Μπονούτσι και πρόσθεσε.

«Νομίζω πως στη δουλειά πρέπει να υπάρχει μια ισορροπία από όλους και νομίζω πως όλοι πήραν τις αποφάσεις τους. Δεν νομίζω πως υπήρξαν προβλήματα με τον Αλέγκρι».


Αφού δεν υπήρξαν προβλήματα με τον Αλέγκρι ή με την διοίκηση, είναι δύσκολο να καταλάβει κανείς γιατί ο Μπονούτσι ήθελε να πάει στη Μίλαν, με την σύζυγο του να παραδέχεται ότι της φαίνεται περίεργο κάτι τέτοιο.

«Μου φαίνεται λίγο περίεργο, δεν το έχω συνηθίσει ακόμη. Ο Λεονάρντο είναι ήρεμος και προσπαθεί να συνηθίσει κι αυτός, όπως κι εμείς, το γεγονός ότι είναι ο αρχηγός της Μίλαν».


1 σχόλιο:

  1. Ειπε 'καποια περιστατικα' δηλαδη. που ολοι κρατανε μυστικο.. ακομα

    ΑπάντησηΔιαγραφή