12 Σεπ 2017

Σε ποια θέση έχει κατατάξει η L' Equipe τη Γιούβε για την κατάκτηση του Champions League

Στη 2η θέση στη σειρά εκκίνησης του φετινού Champions League έχει την Γιουβέντους η L' Equipe.

Λίγο πριν την έναρξη της φετινής διοργάνωσης, με τους αγώνες της Τρίτης για την πρεμιέρα των ομίλων, η γαλλική εφημερίδα έκανε τις εκτιμήσεις της σχετικά με τα φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου.


Συγκεκριμένα, η L'Equipe έδωσε πέντε αστέρια στη Ρεάλ Μαδρίτης, χρίζοντας τη πρώτο φαβορί, έχοντας αμέσως μετά με τέσσερα αστέρια τις Γιουβέντους, Παρί Σεν Ζερμέν και Μπάγερν Μονάχου. Στην 3η θέση, με τρία αστέρια, η εφημερίδα κατέταξε τις Μπαρτσελόνα και Μάντσεστερ Σίτι.


3 σχόλια:

  1. Με τίποτα δεύτερο φαβορί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σκέφτομαι από που και ποίον να αρχίζω να κράζω! Έχω κάθίσει 10 λεπτά και δεν ξέρω από που να αρχίσω.
    Θα ξεκινήσω από τις μεταγραφές... Εδώ και 2 χρόνια το κέντρο μας έχει αλλάξει τόσο με τις συνεχείς αποχωρήσεις παικταράδων και δεν μπορούμε να βρουμε ένα παίκτη της προκοπής. ΠΟΙΟΣ ΜΑΤΟΥΙΝΤΙ? ΠΟΙΟΣ? Μετά πάμε στον Νταγκλας Κόστα αυτός μου θυμίζει βουνίσιο που μπάρκαρε για τα καράβια! Αυτή ήταν η μεταγραφάρα? Πάλι καλά κρατήσαμε τον κουδράδο. Δεξί μπάκ πήραμε ντε Σίλιο, άλλη παιχτούρα από κει, και είμαστε και τόσο σίγουροι για δεξιά που αφήνεις τον Λιχτσταινερ εκτός ευρώπης για να παίξει ο Στουράρο που το παληκάρι χάνει την αξία του με το να τον κάνει πασπαρτού.

    Πάμε τώρα στον Αλέγκρι που τέτοιο κοουτσάρισμα δεν τον έχω δεί να κάνει ξανά. Τον εκτιμώ αφάνταστα στην τακτική αλλά αυτό σήμερα ήταν παρωδία. Δεξία μπροστά ξεκινάς τον μπεντανκουρ, που δεν έχει παιξει όλοκληρο ματς ακόμη, και που στο κάτω κάτω της γραφής δεν είναι η θέση του. Γιατί δεν βάζεις εκεί είτε τον κουαδράδο είτε τον μπερναρντεσκί. Ο μπεντανκουρ θα μπορούσε, αφού ήθελε τόσο να τον ξεκινήσει, να μπει δίπλα στον πιάνιτς. Στην άμυνα μου ξεκινάει τον μπαρτζάλι που ο ανθρώπος είναι 35 χρονών 100 κιλά και 1 90 να πιασει τον μέσσι και τον σουάρεζ. Τα ίδια και για τον μπενάτια.
    Τέλος, κέντρο επίθεσης: στέιλτε τον Ιγκουαίν στα Γκιλι Νταϊετ. Δεν μπόρεσε να περάσει στα ένας με έναν ΚΑΝΕΝΑΝ. Ο ντιμπαλά επίσης μεγάλο ναυάγιο. Μήπως με τις μεγάλες ομάδες θα πρεέπι να τους πάνε σε κανένα ψυχολόγο. Δεν είναι κατάσταση αυτή.
    Επίσης για να τελείωνουμε με αυτο το η ομάδα φτιάχνετε έτσι ώστρε να παιζει καλά τον Μάρτιο... Ωραία ρε μεγάλε μαζί σου, άλλα πηγαινε και χάσε αξιοπρεπώς. Όχι με τέτιο τρόπο.

    Το μονο ευχάριστο της βραδιάς είναι ο Μπεντανκουρ! Αν δεν τον κάψουμε μπορεί πάλι ο Μαρόττα να σώσει την παρτίδα με τους Μέσους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Α ξέχασα να πω!
    Και τώρα θα χούμε κάθε ήττα πρεέπι να μας πεισμώνει και θα βάλουμε 4 στη Σασσουόλο και ο Ντιμπαλά παιχταράς και πίπες! Οι μεγάλοι παίχτες φαίνονται εδώ.
    Η φανέλα με το 10 πρέπει να κρεμαστει ψηλά. Τετοια ξεφτιλίκια εγώ δεν θυμάμαι επι Ντελ Πιερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή