14 Σεπ 2017

Μπουφόν: Με εξέπληξε το τελικό σκορ με την Μπαρτσελόνα, είναι μάλλον υπερβολικό

Ο Τζανλουίτζι Μπουφόν μίλησε για την ήττα από την Μπαρτσελόνα, το σκορ που δεν δείχνει την πραγματικότητα και το λάθος που έκανε η Γιουβέντους.

Ο αρχηγός των μπιανκονέρι έκανε δηλώσεις στο Sky Italia, σχολιάζοντας το 3-0 με το οποίο ηττήθηκε η ομάδα στο Καμπ Νου, στην πρεμιέρα των ομίλων του Champions League.

«Σήμερα είδαμε τις κυριότερες περιόδους του ματς με τον μίστερ. Αναλύσαμε τεχνικά και τακτικά τον αγώνα, όπως κάνουμε πάντα. Ξαναβλέποντας το, με εξέπληξε το τελικό σκορ γιατί δεν αφήνει περιθώρια για κουβέντα αλλά η αλήθεια είναι πως μάλλον είναι υπερβολικό για το παιχνίδι που κάναμε, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο», είπε αρχικά ο Μπουφόν και πρόσθεσε.


«Είναι δεδομένο, βέβαια, ότι πρέπει να παραμένεις συμπαγής, να είναι κοντά οι γραμμές, να έχεις την σωστή επιθετικότητα και στο δεύτερο ημίχρονο δεν ήμασταν έτσι. Αυτό έγινε επειδή θέλαμε να ισοφαρίσουμε και αφήσαμε χώρους που δεν πρέπει να αφήνεις σε ένα τέτοιο παιχνίδι».


1 σχόλιο:

  1. Έχει απόλυτο δίκιο σε όλα ο τεράστιος αλλά στο πρώτο γκολ που ήταν και η φάση-κλειδί του αγώνα θα μπορούσε να αντιδράσει καλύτερα!..

    ΑπάντησηΔιαγραφή