16 Σεπ 2017

Μοράτα: Χρωστούσα στον Κόντε, τον ν’ αντιμετωπίζεις τον Κιελίνι είναι σα να μπαίνεις σε κλουβί με γορίλα

Για ακόμη μία φορά ο Αλβαρο Μοράτα είπε τα καλύτερα για όσα έζησε στα δύο του χρόνια στη Γιουβέντους.

Ο Ισπανός φορ αναγνωρίζει πάντα, στις δηλώσεις του, όσα του έδωσαν οι μπιανκονέρι στη διετία που παρέμεινε στο Τορίνο και το απέδειξε ξανά σε συνέντευξη του στη Daily Mail.

«Δεν με ανησυχούν οι αγγλικές άμυνες, στη Γιουβέντους αντιμετώπιζα στις προπονήσεις καθημερινά τους Κιελίνι, Μπαρτσάλι και Μπονούτσι. Το να παίζεις κόντρα στον Κιελίνι είναι σαν να μπαίνεις στο κλουβί ενός γορίλα για να του πάρεις το φαγητό, τρως μία κλωτσιά, τρως ακόμη μία κλωτσιά, κι ακόμη ένα χτύπημα...», είπε χαρακτηριστικά ο Μοράτα σε ερώτηση για το πώς του φαίνονται οι αγγλικές ομάδες, για να αναφερθεί στη συνέχεια στον Αντόνιο Κόντε.

«Ενιωθα ότι χρωστούσα στον Κόντε γιατί αυτός ήταν ο προπονητής όταν υπέγραψα στη Γιούβε και ήθελα να παίξω για αυτόν. Δεν συνεργαστήκαμε πολύ καιρό τελικά αλλά ήταν σαν τον ήξερα χρόνια και δεν το σκέφτηκα δεύτερη φορά όταν με κάλεσε στην Τσέλσι».

Συνεχίζοντας τις δηλώσεις του, ο Αλβαρο εκθείασε και τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, κατατάσσοντας τον φυσικά στους τοπ προπονητές.


«Την προηγούμενη εβδομάδα έβλεπα τη φωτογραφία από το σεμινάριο που έκανε η FIFA με τους προπονητές. Παρατηρούσα την φωτογραφία και σκεφτόμουν: Επαιξα για τον Ζινεντίν Ζιντάν, για τον Κάρλο Αντσελότι και τον Ζοσέ Μουρίνιο στην Ρεάλ, έπαιξα για τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι στη Γιουβέντους, τώρα παίζω για τον Κόντε. Μου λείπουν μόνο ο Γκουαρντιόλα και ο Κλοπ», ήταν τα λόγια του Ισπανού, ο οποίος δεν ξέχασε και το κλίμα που επικρατούσε στα αποδυτήρια της Γιούβε.

«Ο καλύτερος επιθετικός είναι πάντα αυτός που σκοράρει περισσότερο. Θυμάμαι ότι στη Γιουβέντους έμεινα 100 μέρες χωρίς γκολ, αποφάσισα να αλλάξω αυτοκίνητο, κούρεμα, να κάνω οτιδήποτε για να αλλάξω πορεία. Τότε με βοήθησαν πάρα πολύ τα αποδυτήρια της Γιούβε».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου