7 Σεπ 2017

Ο Ντε Σίλιο τώρα που ξαναβρήκε τον Αλέγκρι, πιστεύει πως θα ξαναβρεί τον εαυτό του

Ο Ματία Ντε Σίλιο τόνισε πόσο σημαντικός είναι για τον ίδιο ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι ενώ θυμήθηκε πώς ήταν στο Allianz Stadium ως αντίπαλος.

Ο πλάγιος μπακ της Γιουβέντους έκανε δηλώσεις στο Sky Italia και έκανε σαφές από την αρχή ότι «για μένα είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι ξαναβρήκα τον Αλέγκρι, ο οποίος μου έδειξε απόλυτη εμπιστοσύνη στη Μίλαν παρά το γεγονός ότι ήμουν πολύ μικρός. Με βοήθησε να δουλέψω ήρεμα».

Κάτι τέτοιο, φυσικά, θα είναι απαραίτητο και τώρα αφού η Γιούβε, όπως είπε ο Ντε Σίλιο, είναι «το top σε Ιταλία και Ευρώπη, είναι μια ομάδα στην οποία πρέπει να δίνω το 100% σε κάθε προπόνηση για να καταφέρω να κερδίσω θέση βασικού. Είμαι υπερήφανος για το γεγονός ότι μοιράζομαι τα αποδυτήρια με αυτούς τους σπουδαίους πρωταθλητές και εκπληκτικούς ανθρώπους, τους οποίους ήξερα από την εθνική ομάδα».


Ολοκληρώνοντας, αφού είπε ότι το ματς του Σαββάτου με την Κιέβο δεν πρέπει να αντιμετωπίζεται σαν εύκολο, ρωτήθηκε για το πώς του φαίνεται η ατμόσφαιρα στο Stadium τώρα που είναι μπιανκονέρο: «Είναι ένα γήπεδο που σε επηρεάζει πολύ, το κατάλαβα ως αντίπαλος. Νιώθεις την παρουσία του κόσμου, είναι πολύ δυνατή η ατμόσφαιρα. Το Allianz Stadium χωρίς αμφιβολία είναι ένα από τα δυνατά σημεία της Γιουβέντους».


1 σχόλιο:

  1. Καλά, ας βρει πρώτα την μπάλα και βρίσκει τον εαυτό του αργότερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή