26 Σεπ 2017

«Ετσι κάνει η Γιουβέντους το παιχνίδι της πιο ανοιχτό, πιο γρήγορο»

Αν και είναι νωρίς ακόμη στη σεζόν, η Γιουβέντους πείθει τον Αρίγκο Σάκι ότι είναι στο σωστό δρόμο.

Μιλώντας στη Gazzetta dello Sport, όπως κάνει πάντα όταν έρχονται τα παιχνίδια του Champions League, ο Σάκι έκανε ξεχωριστή αναφορά στη Γιούβε και στήριξε τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι για το πώς χειρίζεται το θέμα Ιγκουαΐν.

«Οι μπιανκονέρι έκαναν μια πειστική και αποφασιστική εμφάνιση κόντρα στην Τορίνο. Ο Μαξ, ο οποίος ξέρει το ποδόσφαιρο όσο λίγοι, εντυπωσίασε τους πάντες αφήνοντας στον πάγκο τον σπουδαίο Ιγκουαΐν. Μια δυνατή απόφαση, την οποία μπορεί να πάρει μόνο όποιος έχει προσωπικότητα και ξεκάθαρες ιδέες για το συμφέρον της ομάδας αλλά και του ίδιου του ποδοσφαιριστή», είπε αρχικά ο Σάκι και συμπλήρωσε.


«Οι Γιουβεντίνοι βελτιώνονται στη φυσική κατάσταση, βρίσκονται σιγά-σιγά στο γήπεδο και δείχνουν να έχουν ανακτήσει το πνεύμα και την αποφασιστικότητα που τους χαρακτήριζε πάντα. Ακόμη και το παιχνίδι τους είναι πιο ανοιχτό, πιο γρήγορο. Ετσι βελτιώνονται και οι μονάδες, που καθοδηγούνται από τον εκπληκτικό Ντιμπάλα και τον δυναμικό Μάντζουκιτς, όπως οι Κουαδράδο, Πιάνιτς, ο Ματουιντί που προσαρμόζεται πολύ καλά. Ακόμη και η άμυνα είναι πιο προσεκτική».

Ολοκληρώνοντας, ο πρώην προπονητής της  Μίλαν και της εθνικής Ιταλίας, είπε: «Αν η Γιουβέντους συνηθίσει να πρεσάρει συνολικά ως ομάδα όπως στη φάση του 1-0 επί της Τορίνο, με την πίεση ψηλά, θα προσθέσει ακόμη μία επιλογή στο παιχνίδι της».


1 σχόλιο:

  1. Όταν μιλάει ο Αρίγκο όλοι προσοχή!Και όταν ο Αρίγκο λέει καλά λόγια για την Γιουβε είμαστε σε καλό δρόμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή