22 Σεπ 2017

Μια σπέσιαλ κορεό ετοιμάζουν οι οπαδοί της Γιούβε

Οι οπαδοί της Τορίνο για ακόμη μία φορά δυσκολεύονται να πουλήσουν 2.000 εισιτήρια για το ντέρμπι ενώ αυτοί της Γιουβέντους ετοιμάζουν μια ξεχωριστή coreo.

Στα ντέρμπι του Juventus Stadium, ή Allianz Stadium όπως ονομάζεται πλέον, έχει γίνει παράδοση το να μην μπορεί η γκρανάτα να διαθέσει 2.000 εισιτήρια. Περίεργο για την... πλειοψηφία της πόλης, όπως επιμένουν να λένε ή να γράφουν ακόμη κάποιοι ανίδεοι. Παράδοση που θα συνεχιστεί και φέτος όπως όλα δείχνουν.


Σύμφωνα με όσα γράφει η Corriere dello Sport σήμερα, παραμονή του ντέρμπι, από τις τάξεις των οπαδών της Τορίνο διαρρέουν ότι τους ενοχλούν οι τιμές των εισιτηρίων (πάντα κάτι τους ενοχλεί και δεν μπορούν να δώσουν 2.000 εισιτήρια...), με την εφημερίδα να τονίζει ότι τέτοια προβλήματα δεν έχουν οι οπαδοί της Γιουβέντους, οι οποίοι φέρονται να ετοιμάζουν μια coreografia speciale, όπως χαρακτηριστικά γράφει η CdS.


1 σχόλιο:

  1. Εγώ από όσα έχω δει στο Τορίνο οι οπαδοί της Γκρανάτα δεν υπάρχουν.ούτε καν το κατάστημά τους στο κέντρο της πόλης έχει κόσμο αλλα ούτε κυκλοφορεί κανείς μς διακριτικάτης ομάδας του σε αντίθεση με τους δικούς μας όπου βρίσκονται παντού!!
    Να μην τα ξαναλέμε:ΤORINO SI AMO NOI
    Γιάννης thess

    ΑπάντησηΔιαγραφή