Τετάρτη, 13 Σεπτεμβρίου 2017

«Κατάρρευση σε στυλ Κάρντιφ με πολλούς παίκτες να είναι κάτω του αναμενομένου…»

Ας δούμε πώς υποδέχθηκε ο ιταλικός Τύπος, στα σημερινά πρωτοσέλιδα του, την ήττα της Γιουβέντους στο Καμπ Νου.

Οι ιταλικές εφημερίδες στέκονται κυρίως στον Λιονέλ Μέσι, ο οποίος πέτυχε δύο γκολ, είχε συμμετοχή στο τρίτο και γενικά ήταν αυτός που έκανε την διαφορά για τους Καταλανούς, με τους μπιανκονέρι να μένουν στο καλό πρώτο ημίχρονο.


Οι τίτλοι των σημερινών αθλητικών εφημερίδων είναι οι παρακάτω:Tuttosport: «Camp Nooo! Η Μπαρτσελόνα πήρε εκδίκηση στο Champions League: Η Γιούβε (3-0) κατέρρευσε στο τέλος ενός καλού πρώτου ημιχρόνου. Πολλοί παίκτες κάτω του αναμενομένου, κατάρρευση σε στυλ Κάρντιφ».

Gazzetta dello Sport: «Εμβρόντητοι από τον Μέσι. Πικρό Champions League, η Γιούβε έχασε 3-0. Εξωγήινος Λέο: Με δύο μαγείες, ένα δοκάρι και σπουδαίους αριθμούς οδήγησε την Μπάρτσα στο Καμπ Νου. Ο Αλέγκρι δεν έψαξε άλλοθι και συμβούλευσε τον Ιγκουαΐν: "Να είναι πιο ήρεμος"».Corriere dello Sport: «Θαμμένοι από τον Μέσι. Πικρή επιστροφή στο Champions League για τη Γιούβε, η οποία έχασε από τις μαγείες του Λέο: Δύο γκολ και καθοριστικό γύρισμα στο γκολ του Ράκιτιτς (3-0). Αλέγκρι: "Η Μπάρτσα έχει έναν εξωγήινο που αλλάζει πρόσωπο στους αγώνες"».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου