16 Σεπ 2017

Κουαδράδο: Τα έχουμε πάει καλά ως τώρα, δεν μπορείς να είσαι αμέσως στην επιθυμητή κατάσταση

Ο Χουάν Κουαδράδο μίλησε για το πώς η Γιουβέντους θα πετύχει τους στόχους της.

Αναφέρθηκε στις συμβουλές του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, τη νοοτροπία που πρέπει να έχουν όλοι όσοι είναι στους μπιανκονέρι και για τον δυνατό αλλά και... ντροπαλό Πάουλο Ντιμπάλα.

Αναλυτικά όσα είπε στο Sky Italia ο Κολομβιανός εξτρέμ της Γιούβε.

Για την κατάσταση τόσο του ίδιου όσο και της ομάδας: «Δούλεψα καλά αυτές τις δύο εβδομάδες, μου χρειαζόταν για να βρεθώ ξανά σε ένα καλό επίπεδο φόρμας. Είναι αυτονόητο ότι όταν αρχίζει η σεζόν δεν μπορείς να είσαι αμέσως στην επιθυμητή κατάσταση αλλά φτάνουμε όλοι σε καλό σημείο σιγά-σιγά δουλεύοντας στο μάξιμουμ. Νομίζω πως τα έχουμε πάει καλά ως τώρα, αν και ξέρουμε φυσικά ότι υπάρχουν πράγματα για να βελτιώσουμε, τόσο στην αμυντική λειτουργία όσο και στο παιχνίδι με την μπάλα στην κατοχή μας»

Για τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι: «Οι συμβουλές του Αλέγκρι είναι πάντα χρήσιμες για να πετύχουμε τον στόχο μας, ο οποίος είναι να είμαστε η ομάδα που πάντα ήμασταν. Ο καθένας μας πρέπει να δίνει τα πάντα, να αξιοποιεί τις ευκαιρίες που του δίνονται και να είναι πάντα εκεί, έτοιμος να κάνει αυτό που πρέπει»


Για το σύστημα που ταιριάζει στη Γιουβέντους: «Το σύστημα παίζει ρόλο μέχρι ένα σημείο, αυτό που πραγματικά κάνει τη διαφορά είναι η διάθεση σου να θυσιαστείς για την ομάδα, αυτό δηλαδή που αποτελεί τη δύναμη μας και μας επιτρέπει να πετυχαίνουμε τους στόχους μας. Δεν πρέπει να βάλουμε ένα όριο σε ό,τι αφορά το πόσο μπορούμε να βελτιωθούμε αλλά να θέλουμε πάντα το κάτι παραπάνω»

Για τον Πάουλο Ντιμπάλα: «Ο Πάουλο έχει τα πάντα για να γίνει ο πιο δυνατός. Σκεφτόμαστε και ένα νέο πανηγυρισμό οι δυο μας, ίσως έναν χορό, αν και η αλήθεια είναι ότι ο Ντιμπάλα ντρέπεται αν πρέπει να χορέψει».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου