16 Σεπ 2017

Για «ντροπή» κάνει λόγο η Μίλαν αναφερόμενη στη Γιουβέντους

Ας δούμε πώς σχολίασε ο διευθυντής του Milan TV την πρόταση του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα για τον Αντρέα Ανιέλι.

Ο Μάριο Σούμα, διευθυντής του καναλιού των ροσονέρι, αρθρογραφεί κάθε εβδομάδα στο tuttomercatoweb και αυτή τη φορά, μέσα σε όλα τα θέματα, ασχολήθηκε και με την πρόταση του Τζουζέπε Πεκοράρο για αποκλεισμό του Ανιέλι για 2,5 χρόνια.

Στο άρθρο του, λοιπόν, ο διευθυντής του Milan TV αναφέρει...

«Είναι μπερδεμένο, σε επίπεδο ΜΜΕ, το θέμα που έχει προκύψει με την πρόταση του εισαγγελέα της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας για τον Αντρέα Ανιέλι και τη Γιουβέντους γενικότερα. Πώς μπορεί να υπάρχουν τόσο βαριές προτάσεις από τον εισαγγελέα, για ένα θέμα που έχει ξεχαστεί από τα ΜΜΕ εδώ και μήνες και έκαναν μια αναφορά στα γρήγορα, ακριβώς μία μέρα πριν την πρόταση του εισαγγελέα; Εδώ υπάρχουν δύο εκδοχές και μπορεί να ισχύει μόνο η μία.

Ή ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας έχει δώσει μεγαλύτερη σημασία από ό,τι πρέπει στο θέμα εισιτήρια ή τα ιταλικά ΜΜΕ δίνουν μεγαλύτερη σημασία σε οικονομικές σχέσεις, παρά σε σχέσεις παραγόντων με τους ultras. Αν ισχύει το δεύτερο, θα είναι πραγματικά ντροπή και θα πρέπει να αναρωτηθούμε για πολλά πράγματα».


Αυτό που δεν είπε ο διευθυντής του Milan TV, είναι αν θα αποτελεί ντροπή και θα πρέπει να αναρωτηθούμε για πολλά πράγματα, σε περίπτωση που ισχύει το πρώτο. Αν, δηλαδή, για ένα θέμα της πλάκας, γιατί πρέπει να είναι εξωγήινος όποιος πιστεύει ότι μόνο στο πέταλο  της Γιουβέντους βγάζουν λεφτά οι οπαδοί από τα εισιτήρια, δικαιολογείται το να κάνει τέτοια πρόταση ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας.

Ο οποίος, μάλιστα, γελοιοποιήθηκε ενώπιον της επιτροπής Antimafia της ιταλικής Βουλής πριν λίγους μήνες, όταν αναγκάστηκε να παραδεχθεί ότι τελικά έκανε... λάθος και οι υποτιθέμενες συνομιλίες του Αντρέα Ανιέλι, δεν είναι τελικά του Αντρέα Ανιέλι.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου