9 Σεπ 2017

Με νέο αίμα και να καθαρίζουν οι παλιοί, η Γιούβε 3-0 την Κιέβο

Το χρέος της έκανε η Γιουβέντους απέναντι στην Κιέβο σε μια αναμέτρηση που θα ξεχαστεί σύντομα.

Οι μπιανκονέρι κέρδισαν με 3-0 τους Βερονέζους και έκαναν το 3Χ3 στη Serie Α και βρίσκονται από την αρχή στη θέση του οδηγού.

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι αποφάσισε να προχωρήσει σε αλλαγές στο ματς. Λίγο οι αγώνες με τις εθνικές που προηγήθηκαν, λίγο το παιχνίδι της Τρίτης με την Μπαρτσελόνα που έρχεται, ώθησαν τον αλενατόρε στο να δούμε μια διαφορετική ομάδα.


Η Γιούβε έδειξε διάθεση απέναντι στην Κιέβο και το πρώτο ημίχρονο είχε ρυθμό, σε αυτό βοήθησαν και οι φιλοξενούμενοι, χωρίς όμως να υπάρχουν ιδιαίτερες φάσεις. Οι μπιανκονέρι πήγαν στ’ αποδυτήρια με ένα γκόλ μπροστά και αυτό το οφείλουν στο αυτογκόλ του Χετεμάι στο 17’ μετά από σέντρα του Πιάνιτς.

Με αυτογκόλ της Κιέβο ξεκίνησε η τρίτη σερί νίκη της Γιούβε


Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αλέγκρι έριξε τον Ντιμπάλα στο γήπεδο στο 53’ για να δώσει φρεσκάδα στην ομάδα. Πέντε λεπτά αργότερα, ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν έκανε το 2-0, πάλι με ασίστ του Πιάνιτς, και κάπου εκεί κλειδώθηκε η νίκη για τους πρωταθλητές Ιταλίας.

Το κερασάκι στην τούρτα το έβαλε ο Πάουλο Ντιμπάλα που σκόραρε ξανά. Γκολ για τρίτη σερί αγωνιστική, το 5ο έως τώρα και είναι ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος. Να σημειωθεί πως, από τις μεταγραφές, στο παιχνίδι αγωνίστηκαν οι Σέζνι, Ματουιντί και Ντάγκλας Κόστα ως βασικοί και οι Μπερναρντέσκι και Μπεντακούρ ως αλλαγή.

Γιουβέντους: Σέζνι, Λιχτστάινερ, Μπενάτια, Ρουγκάνι, Ασαμόα, Ματουιντί, Πιάνιτς, Στουράρο (75’ Μπερναρντέσκι), Ντάγκλας Κόστα (54’ Ντιμπάλα), Ιγκουαΐν, Μάντζουκιτς ( 83’ Μπεντακούρ).


2 σχόλια:

  1. Παιχνίδι απλά να κερδίσουμε μέχρι να μπουν Ντυμπάλα και Μπερναρντεσκι που έδειξε πολύ καλά στοιχεία σε αντίθεση με Ντάγκλας που ψιλοηταν ανούσιος όπως όλη η ομάδα σχεδόν στο πρώτο ημίχρονο. Ματουιντι πραγματικά αυτός που έλειπε δίπλα από τον Πιανιτς. Ο Ντυμπαλα ξεκινάει και γίνεται το α και το ω στην ομαδα και αυτό είναι και καλό και κακό. Πάμε γερά τη Τρίτη αν και είναι πολύ νωρίς ακόμα για συμπεράσματα. FORZA JUVEEE!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπερνατνέρσκι δεξιά και Κόστα αριστερά να γίνονται σουρωτήρι όλες οι άμυνες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή