13 Σεπ 2017

Κατέρρευσε η Γιουβέντους στο δεύτερο ημίχρονο, ήττα με 3-0 στο Καμπ Νου

Η Γιουβέντους έπαιξε μόνο για ένα ημίχρονο στο Καμπ Νου και μοιραία ηττήθηκε με 3-0 από την Μπαρτσελόνα.

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι επέλεξε το 4-3-3 για τους μπιανκονέρι, έχοντας τελικά τους Μπαρτσάλι-Μπενάτια στο κέντρο της άμυνας και τον Ντε Σίλιο δεξιά.

Αυτός ήταν που θα μπορούσε να κάνει και το 0-1 στο 5’ με πολύ ωραίο σουτ αλλά ο Τερ Στέγκεν απέκρουσε, με τη Γιούβε να στέκεται καλά. Παρά τις απουσίες, οι μπιανκονέρι ήλεγχαν την κατάσταση αφού απειλήθηκαν μόνο μία φορά, από το σουτ του Σουάρες που έβγαλε ο Μπουφόν στο 20’.

Κάποιες αντεπιθέσεις με Ντιμπάλα-Ιγκουαΐν δεν ολοκληρώθηκαν όπως θα έπρεπε, το σουτ του Πιάνιτς αποκρούστηκε από τον Τερ Στέγκεν και γενικά το πρώτο 45λεπτο έδειχνε να βγαίνει μάλλον χαλαρά για τη Γιουβέντους, η οποία έκανε και αναγκαστική αλλαγή με τον Στουράρο αντί του τραυματία Ντε Σίλιο (41’), ο οποίος πριν βγει πήγε να δώσει έτοιμο γκολ στον... Ντεμπελέ. Τελικά αυτό το δέχθηκαν οι μπιανκονέρι την χειρότερη στιγμή, στο 45’, από το διαγώνιο σουτ του Μέσι μετά τη συνεργασία με τον Σουάρες.


Στο δεύτερο ημίχρονο, τελικά, η Γιουβέντους δεν εμφανίστηκε ποτέ. Το δοκάρι του Μέσι στο 52’, με την μπάλα να πάει και στην πλάτη του Μπουφόν, ήταν η προειδοποίηση για το 2-0 που έγινε στο 56’ από τον Ράκιτιτς μετά την προσπάθεια του Στουράρο να διώξει, με τον Αλέγκρι να βάζει τον Μπερναρντέσκι αντί του Μπετανκούρ.

Το ματς, πάντως, φαινόταν ότι δεν θα γυρνούσε, με τους μπλαουγκράνα να βάζουν και τρίτο γκολ στο 69’, αυτή τη φορά μετά από ωραία προσπάθεια του Μέσι.

Ο αγώνας ολοκληρώθηκε με τον Αλέγκρι να δίνει τη δυνατότητα στον πιτσιρικά Καλιγκάρα να κάνει ντεμπούτο, παίρνοντας τη θέση του Ιγκουαΐν στο 87’.

Μπαρτσελόνα: Τερ Στέγκεν, Πικέ, Ουμτιτί, Ζόρντι Αλμπα, Σεμέδο, Μπουσκέτς, Ράκιτιτς (76’ Παουλίνιο), Ινιέστα (83’ Αντρέ Γκόμες), Ντεμπελέ (70’ Σέρζι Ρομπέρτο), Μέσι, Λουίς Σουάρες
Γιουβέντους: Μπουφόν, Μπαρτσάλι, Μπενάτια, Αλεξ Σάντρο, Ντε Σίλιο (41’ Στουράρο), Ματουιντί, Πιάνιτς, Μπεντανκούρ (63’ Μπερναρντέσκι), Ντάγκλας Κόστα, Ντιμπάλα, Ιγκουαΐν (87’ Καλιγκάρα)


1 σχόλιο:


  1. Δεν λέει τίποτα η ήττα διότι είναι από τα ματς που είναι στο πρόγραμμα ότι μπορεί να τα πάρεις μπορεί και όχι. Λέει όμως το 3-0 γιατί χάνεις την ισοβαθμία και πας για 2ος που σημαίνει ότι δεν μπορείς να χάσεις βαθμούς σε Ελλάδες και Πορτογαλίες γιατί θα βλέπεις εφιάλτες. Πολλές και σημαντικές οι απουσίες της Γιουβε σήμερα, σίγουρα δεν είναι η ομάδα που θα δούμε στην συνέχεια αφού έπαιζε μέσα στο Καμπ Νοου με τουλάχιστον 4-5 παίχτες που θα τρώνε πάγκο στο άμεσο μέλλον. Ίσα ίσα που το 1ο ημίχρονο μου αφήνει ενθουσιασμό για το μέλλον όταν στρώσει η ομάδα. Μην ξεχνάμε ότι θέλουμε την ομάδα να πετάει μετά τον Ιανουάριο. Μάξιμε με τόσες απουσίες, με Μπενάτια-Ντε Σίλιο και Μπεντακούρ και αλλαγή τον Στουράρο, δεν πας εκεί μέσα με 3-4-2-1. Αδιάβαστος και για τον Βαβέρδε, νόμιζε ότι η Μπαρτσα θα παίξει αλα οργανισμός (τικι-τακα) και όχι σαν ομάδα του Ερνέστο. Ο Βαλβέρδε είναι σοβαρός προπονητής με όλα τα σύγχρονα ισπανικά στοιχεία αλλά και ΑΜΥΝΑ! Θα κάνει μεγάλες ζημιές φέτος σε όσους δεν το πάρουν χαμπάρι και έχουν μείνει στο τικι τακα. 1ο φαβορί για κούπα είναι η Μπάρτσα. Πως τα καταφέρνει και τα νέα παιχτάκια της είναι ρομποτάκια λες και παίζουν 10 χρόνια σε τοπ επίπεδο κι εμείς τα ταλέντα μας μέχρι να στρώσουν μας βγάζουν της αμπαλωσύνης τα μαλλιά; Ντε Σίλιο γατάκι δεν κάνουμε παράλληλη μέσα στην περιοχή έχοντας απέναντι Μέσι Σουάρες και Ντεμπελέ λες και παίζεις φιλικό με την Αβελίνο. Όσο για τον τραυματισμό του περισσότερο τραυματισμός ψυχολογίας ήταν. Είχε ήδη φουσκώσει. Πολύ σοφτ ο τύπος όσο κι αν έχει τεχνική. Λυπάμαι τον Μπουφόν που στην τελευταλια του χρονιά θα του ρίξουν τα μαλλιά αυτοί οι τύποι όταν λείπει κάποιος εκ των Κιελίνι και Μπαρτζάλι. Ας ελπίσουμε ο γερμανός να δέσει και να προσφέρει γιατί με τέτοια άμυνα δεν πας πουθενά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή