22 Σεπ 2017

Εμμεση παραδοχή από τον Μοράτι πως στήθηκε ένα μηχανισμός για να πάρει πρωτάθλημα η Ιντερ

Ο Μάσιμο Μοράτι αποφάσισε να κάνει ξανά δηλώσεις και φυσικά να αναφερθεί στα γεγονότα του καλοκαιριού του 2006.

Τις τελευταίες μέρες κάποια ρεπορτάζ ήθελαν τον πρώην πρόεδρο της Ιντερ να ετοιμάζεται να αγοράσει το 31% των μετοχών, το ποσοστό δηλαδή που έχει στην κατοχή του ο Ερικ Τοχίρ, ώστε να επιστρέψει στους νερατζούρι έστω ως μειοψηφία.

Από το περιβάλλον του Μοράτι διαψεύστηκε κάτι τέτοιο, χωρίς φυσικά αυτό να σημαίνει απαραίτητα κάτι, για να βγει τώρα να κάνει δηλώσεις ο ίδιος. Δηλώσεις, στις οποίες αναφέρθηκε, όπως συνηθίζει, σε όσα έγιναν το καλοκαίρι του 2006.


«Νομίζω πως είναι ευφημισμός να πούμε ότι γίνονταν περίεργα πράγματα εκείνα τα χρόνια», είπε ο Μοράτι, ο οποίος επιμένει να ξεχνάει το πόρισμα του 2011 για την Ιντερ, για να συμπληρώσει: «Δεν μπορεί κανείς να πει ότι μας αποζημίωσαν για κάτι. Απλά δημιούργησαν τις συνθήκες ώστε να μπορούμε να κατακτήσουμε κι εμείς το πρωτάθλημα».

Ο Μοράτι, προφανώς, το εννοεί διαφορετικά, αλλά είπε όντως αλήθεια με την τελευταία φράση του: Το 2006 δημιούργησαν τις συνθήκες κάποιοι ώστε να μπορεί, σε ένα διαλυμένο και χωρίς ανταγωνισμό πρωτάθλημα, να νικήσει και η Ιντερ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου