22 Σεπ 2017

Το Libero εξηγεί γιατί δε γέμισε το γήπεδο με τη Φιορεντίνα

Ενα Μέσο που δεν έχει και τις καλύτερες διαθέσεις απέναντι στη Γιουβέντους, εξηγεί για ποιον λόγο ήταν τόσα άδεια καθίσματα στο ματς με την Φιορεντίνα.

Στο Allianz Stadium το βράδυ της Τετάρτης ήταν 35.169 οπαδοί των μπιανκονέρι, με τα άδεια καθίσματα -εξαιρώντας φυσικά την θύρα των φιλοξενούμενων- να είναι 4.319. Για αγώνα με τους βιόλα θεωρούνται πολλά, με το Libero, Μέσο που δεν κοντά στη Γιούβε σαν γραμμή, να προσπαθεί να εξηγήσει το γιατί.

Σύμφωνα, λοιπόν, με το δημοσίευμα, οι λόγοι ήταν δύο: Η αύξηση των τιμών στα διαρκείας, η οποία φτάνει στο 44% σε σχέση με το 2012, και οι αυξημένοι έλεγχοι που γίνονται στην είσοδο της κάθε θύρας.


Τα εισιτήρια είχαν εξαντληθεί, βέβαια, παρά το γεγονός ότι δεν πήγαν όλοι στο γήπεδο αλλά αυτό δεν απασχολεί ιδιαίτερο το Libero, το οποίο έχει προκαλέσει αρκετές φορές τον εκνευρισμό της διοίκησης της Γιουβέντους με διάφορα δημοσίευμα του.

Οχι ότι λέει ψέματα τώρα, πάντως, σε ό,τι αφορά την αύξηση των τιμών στα διαρκείας ή στους αυξημένους ελέγχους που γίνονται κατά την προσέλευση των θεατών.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου