11 Σεπ 2017

Σοβαρές κουβέντες από τον Βαλβέρδε για τη Γιούβε

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε είχε μόνο καλά λόγια για τη Γιουβέντους και τον Πάουλο Ντιμπάλα, στη συνέντευξη Τύπου της Μπαρτσελόνα.

Ο προπονητής των Καταλανών μίλησε για την αυριανή αναμέτρηση με τους μπιανκονέρι στην πρεμιέρα των ομίλων του Champions League και έδειξε, όπως αναμενόταν, τον σεβασμό του.

«Σε μια σύντομη διοργάνωση όπως αυτή, είναι σημαντικό να αρχίσεις με μία νίκη και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε αύριο. Η Γιουβέντους έχει σπουδαίο ρόστερ και προπονητή. Ξέρουμε ότι είναι δυνατοί στις αντεπιθέσεις αλλά και στο να πιέζουν ψηλά, το είδαμε και στα δύο ματς του περασμένου Απριλίου στους προημιτελικούς. Αν δεν προσέξουμε αυτούς τους δύο τομείς του παιχνιδιού της Γιουβέντους θα είναι δύσκολα τα πράγματα, γιατί μπροστά έχουν αυτά που χρειάζονται για να σου κάνουν κακό. Θα είναι ένα πολύ έντονο ματς», είπε ο Βαλβέρδε, ο οποίος ρωτήθηκε για τον Πάουλο Ντιμπάλα, τον οποίο οι Ισπανοί αντιλαμβάνονται ως Νο1 κίνδυνο για τους μπλαουγκράνα.


«Ο Ντιμπάλα είναι σημαντικός στη Γιουβέντους, στην Ευρώπη και γενικά στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, όπως και οι Ιγκουαΐν, Πιάνιτς, Μπαρτσάλι ή άλλα ονόματα της Γιούβε. Δεν σκέφτομαι ένα πρόσωπο, σκέφτομαι τη Γιουβέντους και όσα αντιπροσωπεύει, για αυτά που έχει κάνει, για την σταθερότητα που δείχνει, για το παιχνίδι της. Είναι μια ομάδα, στην οποία το σύνολο μετράει περισσότερο από το άτομο», είπε ο προπονητής της Μπαρτσελόνα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου