11 Σεπ 2017

Ντιμπάλα: Οσο με θέλουν στη Γιούβε, θα είμαι στη Γιούβε γιατί είμαι ευτυχισμένος

Ο Πάουλο Ντιμπάλα μάλλον απογοήτευσε τον... Μίνο Ραϊόλα με όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου για το ματς της Γιουβέντους με την Μπαρτσελόνα.

Ο Αργεντίνος ήταν αυτός που εκπροσώπησε τους μπιανκονέρι στη συνέντευξη Τύπου της Γιούβε στο Καμπ Νου και τα κυριότερα από όσα είπε είναι τα εξής.

Για το γεγονός ότι θα πρέπει να επαναλαβει μια εμφάνιση σαν αυτή του 3-0 στο Τορίνο τον Απρίλιο: «Σίγουρα αυτό που έκανα πέρυσι δεν το περίμενε κανείς, ίσως αυτή τη φορά είναι πιο προσεκτικοί. Προσωπικά πιστεύω ότι δεν έχουν αλλάξει πολλά. Είμαι σίγουρα καλύτερα, περνάω μια πολύ θετική περίοδο και αισθάνομαι καλά. Είμαι γρήγορος με την μπάλα, νιώθω σίγουρος και ίσως ρισκάρω λίγο περισσότερο. Δεν είναι ποτέ εύκολο να παίζεις στο Καμπ Νου αλλά είναι και κάτι που σε ξεσηκώνει. Πρέπει να είμαστε καλοί τόσο ανασταλτικά όσο και στο να βγαίνουμε γρήγορα μπροστά».

Για τη δήλωση του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι ότι αυτός και ο Νεϊμάρ θα είναι οι καλύτεροι του κόσμου μετά τους Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο: «Πιστεύω ότι Μέσι και Κριστιάνο έχουν ακόμη πολλά χρόνια μπροστά τους, επομένως πρέπει να προσπαθήσω να φτάσω στο επίπεδο τους όσο το δυνατόν πιο σύντομα. Ο δρόμος για να το πετύχω αυτό είναι ένας: Συνεχής βελτίωση, σκληρή δουλειά καθημερινά στοχεύοντας ψηλά. Αρχίζοντας από αύριο βράδυ».


Για το αν θέλει να παίξει με τον Μέσι μια μέρα: «Εχω την τύχη να παίζω μαζί του στην εθνική, να μπορώ να προπονούμαι μαζί του και να του κλέβω και κανένα μυστικό. Να παίξω μαζί του; Δεν ξέρω, είναι δύσκολο γιατί κινούμαστε και στον ίδιο χώρο στο γήπεδο. Δεν μπορώ να ξέρω το μέλλον, ρωτήστε τη Γιουβέντους. Αυτό που ξέρω είναι ότι το κλαμπ δεν μου είπε ποτέ ότι υπήρξε κάποια πρόταση για μένα. Αντιθέτως, μου είπαν ότι είμαι σημαντικός για το πρότζεκτ της Γιούβε, ότι θέλουν να συνεχίσουμε μαζί για πολλά χρόνια και γι' αυτό πήρα και τη φανέλα με το Νο 10, η οποία αντιπροσωπεύει πολλά για την ιστορία της Γιουβέντους. Οσο με θέλουν στη Γιούβε, θα είμαι στη Γιούβε γιατί είμαι ευτυχισμένος».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου