11 Σεπ 2017

Ποιος υποσχέθηκε πως… ποτέ δε θα έρθει στο Τορίνο και τη Γιούβε

Ποδοσφαιριστής του Καμπιονάτο μας ενημέρωσε ότι δεν θα παίξει ποτέ με τη φανέλα της Γιουβέντους.

Ο Κροάτης εξτρέμ της Ιντερ, Ιβάν Πέρισιτς, αποτέλεσε μεταγραφικό στόχο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού αλλά τελικά παρέμεινε στους νερατζούρι και ανανέωσε και το συμβόλαιο του ως το 2022.

Ο Πέρισιτς, όπως και γενικά η ομάδα του, έχει αρχίσει καλά το φετινό πρωτάθλημα και χθες, μετά το 2-0 επί της Σπαλ με ένα ωραίο γκολ που πέτυχε, δέχθηκε διάφορα μηνύματα στα social media.


Ενα εξ αυτών ήταν και ενός Γιουβεντίνου, ο οποίους του έγραψε να έρθει στη Γιούβε για να πάρει τίτλους, με τον Κροάτη να του απαντάει: «ΠΟΤΕ φίλε μου».

Το έβαλε και με κεφαλαία το ποτέ ο Ιβάν...


3 σχόλια:

  1. Τον εκτιμώ πολυ σαν παίκτη και πιστεύω πως είπε πολύ καλά πως δεν θα έρθει ποτέ στη γιουβεντους.Δε χρειάζεται ντε και καλά ο κάθε καλός ποδοσφαιριστής να πάει στην γιουβε,στην ρεαλ,στην μπαρτσα,στην μπαγιερν αλλιώς δεν θα είχε νόημα,χωρίς φανατισμό (όπως ο ναϊνγκολάν) λέει πως δεν πρόκειται να έρθει.Μπράβο στον Ιβάν λοιπόν και καλή συνέχεια στην καριέρα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι μερικοί που δεν ενδιαφέρονται να πάρουν τίτλους. Τι να κάνουμε τώρα; Αν ποτέ χτυπήσει την πόρτα της Γιουβε ο Πέρισιτς θα θυμόμαστε τι έγραφε... προπέρισιτς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μεγάλε τώρα το χάνεις,νεντβεντ,ντελ πιερο,μπουφον έμειναν στη γιουβεντους όταν υποβιβάστηκε ενώ είχαν προτάσεις από μεγάλες ομάδες αλλά δεν πήγαν για να κερδίσουν άμεσα τίτλους.

      Διαγραφή