27 Σεπ 2017

Εκπλήξεις από τον Αλέγκρι στην 11άδα

Ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν τελικά θα είναι, όπως όλα δείχνουν, στον πάγκο για δεύτερο σερί ματς.

Μπορεί όλα τα ρεπορτάζ μέχρι και σήμερα το πρωί να έδιναν σαν βασικό τον Αργεντίνο φορ, ο οποίος ήταν στον πάγκο και μπήκε ως αλλαγή στο ντέρμπι με την Τορίνο, αλλά τελικά δεν θα επιβεβαιωθούν.

Οπως προκύπτει από τις νεότερες πληροφορίες από το στρατόπεδο της Γιουβέντους, ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι θα αφήσει στον πάγκο τον Ιγκουαΐν και θα βάλει στην 11άδα τον Ντάγκλας Κόστα, με τον Μάντζουκιτς στην κορυφή.


Η 11άδα της Γιούβε, σε 4-2-3-1, αναμένεται να είναι η εξής: Μπουφόν, Στουράρο, Μπαρτσάλι, Κιελίνι, Άλεξ Σάντρο, Πιάνιτς, Ματουιντί, Κουαδράδο, Ντιμπάλα, Ντάγκλας Κόστα, Μάντζουκιτς.


5 σχόλια:

  1. Ωραίος ο μίστερ, δεν θα έφτανε ένα 2-0 θέλει τουλάχιστον 5-0 για τις ισοβαθμίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ντροπή Αλέγκρι πραγματικα!!!! Ντροπή να θες ΜΟΝΟ ΝΙΚΗ και να παίζεις έτσι. Τί στο διάολο; δεν κάνουμε επιθετικά συστηματα δαν ομάδα;;;; ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Αλεγκρι αν του υπέγραφαν πριν τα ματς νίκη 1-0 χωρίς να ιδρώσει η ομάδα θα το έπαιρνε. Μηδέν θέαμα,μηδέν αυτοματισμοί,ΜΗΔΕΝ.... Και με αυτόν τον χειρότερο Ολυμπιακό των τελευταίων ετών.
    Μετά αναρωτιόμαστε γιατί τα άδεια καθίσματα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κάθε σοβαρός προπονητής θέλει σε καθε ματς να χαλάει η ομάδα του ΜΟΝΟ την απαιτούμενη ενέργεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν συμφωνώ , τα ίδια έκανε και πέρυσι ο Μαξ, έσβηνε τα ματς στο δεύτερο ημίχρονο έχοντας παίξει μόνο δέκα λεπτά καλό ποδόσφαιρο. Όταν χρειάστηκε να αλλάξει ταχύτητα η ομάδα στο Κάρντιφ δεν ήξερε πως... Το ίδιο και φέτος, εκεί που περιμένεις να μπει και να πατήσει τον οποιονδήποτε αντίπαλο, βάσει ρόστερ, πάλι βλέπουμε μίζερο και αντιαισθητικο στο μάτι του οπαδού ποδόσφαιρο. Πέρυσι του βγήκε το τρικ του Μαντζουκιτς,φέτος να δω τι λαγό θα βγάλει από το καπέλο.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή