23 Σεπ 2017

Στον πάγκο ο Ιγκουαΐν, ποια η εκδοχή της Gazzetta dello Sport

Στον πάγκο άφησε τελικά τον Γκονσάλο Ιγκουαΐν ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι για το ντέρμπι με την Τορίνο.

Ολα τα ρεπορτάζ έδιναν ως βασικό τον Αργεντίνο φορ αλλά τελικά ο Αλέγκρι έκανε την έκπληξη και τον αφήνει στον πάγκο, με τον Μάντζουκιτς να είναι στην κορυφή της επίθεσης.

Η Γιουβέντους παρατάσσεται με 4-2-3-1 και η 11άδα είναι η εξής: Μπουφόν, Λιχτστάινερ, Μπενάτια, Κιελίνι, Αλεξ Σάντρο, Ματουιντί, Πιάνιτς, Κουαδράδο, Ντιμπάλα, Ντάγκλας Κόστα, Μάντζουκιτς.


Η Gazzetta dello Sport υποστηρίζει στο ρεπορτάζ της πως ένιωσε μια ενόχληση στην προθέρμανση και ο προπονητής δεν ήθελε να ρισκάρει.


3 σχόλια:

  1. Πρωτο ματς χωρίς Ιγκουαΐν μπαλαρα......μήπως να κατσει παγκο μέχρι να μαθει να μην καταστρέφει φάσεις και να ψάχνει μονο το γκολ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν καταστρέφει φάσεις ο Ιγκουαίν πολύ απλά διότι το παιχνίδι του δεν είναι στο να συμμετέχει στην δημιουργία τους. Ο λόγος που παίξαμε μπάλα είναι αφενός το 4-2-3-1 και αφετέρου η σταδιακή ουσιαστική συμμετοχή του Ντάγκλας Κόστα στο δημιουργικό παιχνίδι της ομάδος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σαφως και η συμμετοχή του Κόστα ηταν καταλυτική για να παίξουμε ορθολογικό ποδόσφαιρο, αλλά ο Μαντζου είναι πιο ομαδικός απο τον Πιπιτα με αποτέλεσμα να μην κοιτάει μονο το γκολ όταν υπατχου ν προϋποθέσεις για έξτρα πάσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή