23 Σεπ 2017

Τι ανάγκασε τον Χέβεντες να στείλει μήνυμα στους οπαδούς της Γιούβε

Λίγες ώρες πριν το ντέρμπι με την Τορίνο, ο Μπένεντικτ Χέβεντες απευθύνθηκε στους οπαδούς της Γιουβέντους.

Ο Γερμανός αμυντικός υπολόγιζε ότι θα έκανε ντεμπούτο κόντρα στη γκρανάτα αλλά ο τραυματισμός του στην προπόνηση της Πέμπτης τον έθεσε νοκ άουτ, με τον ίδιο να στέλνει το μήνυμα του στους τιφόζι μέσω του λογαριασμού του στο Instagram.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Χέβεντες.

«Αγαπητοί οπαδοί, είναι τρεις εβδομάδες που βρίσκομαι στο Τορίνο και όπως είναι φυσικό είχα φανταστεί ένα διαφορετικό ξεκίνημα. Μετά το πρόβλημα που είχα στο αριστερό πόδι, επέστρεψα στις προπονήσεις με την ομάδα και είχα πολλές ελπίδες ότι θα έπαιζα βασικός στο σημερινό ντέρμπι. Δυστυχώς τα πράγματα ήρθαν διαφορετικά», έγραψε και συνέχισε…


«Στην προπόνηση της Πέμπτης ένιωσα κάποιες ενοχλήσεις και δεν θα είμαι διαθέσιμος για τις προσεχείς εβδομάδες. Είμαι πολύ απογοητευμένος αλλά θα κάνω τα πάντα για να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη της ομάδας μου. Ολοι με υποδέχθηκαν εγκάρδια και παρά το γεγονός ότι δεν καταλαβαίνω τα πάντα, αφού συνεχίζω τα μαθήματα ιταλικών, είμαι πολύ χαρούμενος επειδή είμαι μέλος αυτής της φιλόδοξης ομάδας. Θέλω να δώσω την συνεισφορά μου ώστε η Γιούβε να έχει επιτυχίες σε όλες τις διοργανώσεις φέτος. Fino alla fine forza Juventus»!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου