3 Σεπ 2017

Τι ετοιμάζει ο Αλέγκρι στον Μπερναρντέσκι

Τη μέθοδο Ντιμπάλα-Μοράτα αναμένεται να ακολουθήσει με τον Φεντερίκο Μπερναρντέσκι ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.

Ο προπονητής της Γιουβέντους συνηθίζει να βάζει σταδιακά και όχι αμέσως στην 11άδα τις μεταγραφές, φιλοσοφία που δεν άλλαξε ούτε φέτος όπως είδαμε σε αυτά τα πρώτα ματς της σεζόν. Με την επανέναρξη του πρωταθλήματος βέβαια, αλλά και την έναρξη του Champions League, ο χρόνος θα αρχίσει να μοιράζεται αλλά υπάρχει ένας παίκτης που θα περάσει από το... σχολείο του Αλέγκρι.

Ο λόγος για τον Μπερναρντέσκι, τον οποίο άπαντες στις τάξεις της Γιούβε αντιμετωπίζουν σαν κεφάλαιο για το μέλλον και ο προπονητής έχει αναλάβει την «εκπαίδευσή» του. Οπως αναφέρει σε σχετικό άρθρο της σήμερα η Tuttosport, ο Αλέγκρι αντιμετωπίσει και θα αντιμετωπίσει τον νεαρός διεθνή άσο όπως τους Πάουλο Ντιμπάλα και Αλβαρο Μοράτα.


Ενδεικτικά, αναφέρει η εφημερίδα, ο Ισπανός φορ έπαιξε για πρώτη φορά βασικός στους μπιανκονέρι, την σεζόν 2015-16, μετά τα πρώτα δέκα ματς ενώ ο Αργεντίνος την επόμενη σεζόν (2016-17) είχε πέντε παρουσίες ως βασικός στα πρώτα δέκα παιχνίδια και άλλες τόσες ως αλλαγή, αφού ο Αλέγκρι τον έβαζε σταδιακά στην ομάδα.

Κάτι ανάλογο, προβλέπει η Tuttosport, αναμένεται τώρα για τον Μπερναρντέσκι, στον οποίο η Γιουβέντους θα δώσει χρόνο για να προσαρμοστεί και στη συνέχεια, εκτός από χρόνο, θα δώσει και όση στήριξη χρειαστεί ώστε να αποδείξει ότι όντως είναι ένας ποδοσφαιριστής στον οποίο θα μπορεί να βασιστεί η ομάδα για τα επόμενα... πολλά χρόνια.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου