24 Σεπ 2017

Τα άδεια καθίσματα, η πολιτική της Γιουβέντους και οι αυτοί που θέλουν το κατιτί τους για να δώσουν εισιτήριο

Η ομάδα υποδέχτηκε πρώτη στη βαθμολογία την Τορίνο αλλά και σε αυτό το παιχνίδι το γήπεδο, πάλι, δεν ήταν γεμάτο.

Στο ντέρμπι της πόλης, σε ένα από τα σημαντικότερα ματς για τους οπαδούς της Γιουβέντους, το Allianz Stadium είχε κενά καθίσματα και αυτό θα πρέπει να προβληματίσει. Όχι τόσα πολλά όσα με τη Φιορεντίνα, αλλά υπήρχαν.

Στο κέντρο, στο πάνω διάζωμα ή στις κάτω θέσεις του κάτω διαζώματος αλλά και στα πλάγια, δίπλα στους φιλοξενούμενους τα κενά ήταν ορατά. Αδεια καθίσματα υπήρχαν και στο κάτω διάζωμα των οργανωμένων!


Η πολιτική της Γιουβέντους που έχει κάνει δύσκολη τη ζωή όσων θέλουν να δουν την ομάδα από κοντά αλλά και οι πρακτικές μερικών συνδέσμων της Γιουβέντους, που χρειάζονται το κατιτί τους για να δώσουν εισιτήρια, ίσως είναι οι δύο βασικές αιτίες για μια τέτοια εικόνα.

Πάντως τα κενά καθίσματα, σε ένα γήπεδο 41.507 θέσεων, δεν περνούν απαρατήρητα. Πόσω μάλλον σε ένα Σαββατιάτικο ντέρμπι. Ολα αυτά τη σεζόν που η διοίκηση αύξησε την τιμή των διαρκείας, η ομάδα συνεχίζει να πηγαίνει καλά και ο κόσμος είναι το ίδιο διψασμένος και πωρωμένος. Αυτό φαίνεται και από την καυτή ατμόσφαιρα του Allianz Stadium. Ακόμη κι όταν αυτό δε γεμίζει.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου