25 Σεπ 2017

Απολύθηκε ο προπονητής του Ολυμπιακού, με αυτόν ακούγεται πως θα ταξιδέψει στο Τορίνο

Η ήττα του Ολυμπιακού από την ΑΕΚ με 3-2 αλλά κυρίως η ανατροπή (από 0-2, 3-2) ήταν η αιτία για ν’ απολυθεί ο προπονητής των ερυθρολεύκων.

Ετσι, οι πρωταθλητές Ελλάδας θα ταξιδέψουν στο Τορίνο για τον αγώνα με τους πρωταθλητές Ιταλίας χωρίς τον προπονητή που πέρασε την ομάδα τους στους ομίλους καθώς έκλεισε το κεφάλαιο Μπεσνίκ Χάσι.


Τρεις ημέρες πριν την αναμέτρηση με τη Γιουβέντους, κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά ποιος θα βρίσκεται στον πάγκο του Allianz Stadium. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως στον Ρέντη υπάρχει πυρετός συσκέψεων ενώ έχουν ακουστεί μερικά ονόματα, με αυτό του Αντώνη Νικοπολίδη να φαίνεται πως κερδίζει έδαφος (ως υπηρεσιακός, για αυτό το ματς).


6 σχόλια:

  1. Δύσκολα τα πράγματα για την μεγάλη κυρία. Η απόλυση του Χάσι έγινε σε ένα χρονικό σημείο που δεν θα ήθελε κανείς στο Τορίνο μιας και η Γιουβέντους δεν έχει κανένα περιθώριο να χάσει βαθμούς μετά την ήττα στην Βαρκελώνη. Πλέον είναι βέβαιο ότι ο Ολυμπιακός θα αντιδράσει και με δεδομένο ότι οι ποδοσφαιριστές του θα θέλουν να δώσουν απαντήσεις στον κόσμο αλλά και στον νέο προπονητή θα παρουσιαστούν πολύ ισχυροί. Κανένα αποτέλεσμα πλην της νίκης δεν βλέπουν οι ερυθρόλευκοι και στην Γιουβέντους το γνωρίζουν ήδη ότι θα έχουν ένα δύσκολο βράδυ στο Τορίνο. Απορίας άξιο είναι ότι υπάρχουν άτομα που διαβάζουν τόση ώρα το σχόλιο μου και δεν έχουν αρχίσει τα καντήλια για τις μπαρούφες που διαβάζουν! forza Juve 7-0 ξανά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχα ωραία αυτοκριτική στο τρελός αδερφέ!!! FORZA JUVE!!! Μονόδρομος η νίκη και μακάρι εντυπωσιακή όπως με την Τορίνο. Να δουμε ποιος θα προσκυνήσει ποιον μετα το γελοίο πανό που έβγαλαν με Σπόρτινγκ!!! Αφίσα στους διαδρόμους πρεπει να μπει να μην σταματήσουν όπως το Σάββατο!!!

      Διαγραφή
    2. Λυπάμαι για το ανθελληνικο σου σχόλιο και για την πικρια που σου βγάζει ο Ολυμπιακός λόγω των επιτυχιών του εντός και εκτός συνόρων όλα αυτά τα χρόνια. Το μόνο που έχω να πω είναι ότι απαντώ στις μπαρουφες με μπαρουφες και προσπάθησα να γράψω ότι θα εξοργιζε και μένα.
      Forza JUVE πάμε για νέο ρεκόρ!!!

      Διαγραφή
    3. Αδερφέ αν γραφείς για μένα προσωπικά ΠΟΤΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΑ ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΤΓΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΧΑΡΑ ΤΟΥ!!! ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΓΙΑΤΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΙΤΑΛΙΑ!!!! Οπαδός της ΓΙΟΥΒΕ ΑΠΟ ΤΟ 96 που πρωτοξεκίνησαν να βλέπω ποδόσφαιρο, λόγο Ντελ Πιέρο, λογο τσου λου, και κάποιους αλλους πρωσοπικους λόγους οικογενειακούς. Οποτε άκυρο αν απευθύνεσαι σε εμένα για ανθελληνισμο!!! SOLO JUVE FORZA JUVE!!!!

      Διαγραφή
    4. πλάκα κάνω στον πρώτο. Αν απαντούσα σε σένα νομίζω ότι θα άλλαζε "παράγραφο" το σχόλιό μου. Forza JUVE!!!

      Διαγραφή
    5. Οκ δόρυ εγώ!!! Πάμε Γιουβεντινικα και οπου βγάλει! FORZA JUVE!!!

      Διαγραφή