1 Σεπ 2017

Λιχτστάινερ: Ο αποκλεισμός μου από το Champions League είναι ένα πολύ δυνατό χτύπημα και μία πολύ μεγάλη απογοήτευση

Ο Στέφαν Λιχτστάινερ, όπως αναμενόταν, δεν υποδέχθηκε και με χαρά τα νέα για τον αποκλεισμό του από το Champions League.

Ο Ελβετός ήταν και πέρυσι εκτός από την φάση των ομίλων αλλά δηλώθηκε στη συνέχεια για τα νοκ άουτ. Ο Λιχτστάινερ δεν περίμενε ότι θα ζούσε και φέτος το ίδιο πράγμα και τώρα που το ζει, έγραψε τα εξής στο Instagram...


«Ο αποκλεισμός από την λίστα του Champions League; Ενα πολύ δυνατό χτύπημα και μία πολύ μεγάλη απογοήτευση. Ετσι είναι η ζωή - το σημαντικό δεν είναι πόσες φορές θα πέσεις, αλλά πόσες φορές θα βρεις τη δύναμη για να ξανασηκωθείς, να σηκώσεις τα μανίκια και να συνεχίσεις να δουλεύεις χωρίς να τα παρατάς ποτέ. Τώρα περισσότερο από ποτέ θα συνεχίσω να δίνω το μάξιμουμ για να τιμήσω αυτή τη φανέλα!».


7 σχόλια:

  1. Είναι η δεν είναι το βασικό δεξί μπακ; Μας κοροϊδεύει μες τα μούτρα μας ο Αλέγκρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απαντήσεις
    1. Είναι όντως πολύ περίεργη η απόφαση...με βάση την κοινή λογική δεν βγαίνει άκρη...ειδωμεν

      Διαγραφή
  3. Ξενερώνουν το βασικό μας μπακ. Ένα παιχταρά παλαιάς κοπής βασικό γρανάζι της Γιουβε των τελευταιων χρόνων. Δεν καταλαβαίνω την απόφαση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και πέρυσι έγινε το ίδιο!Πραγματικά ένας παίκτης που ΟΚ δεν είναι ο ΤΟΡ αλλά πάντα έδινε ότι είχε.Την περασμένη σεζον όταν και έπρεπε μετά την φάση των ομίλων να δηλώσει τους έκλεκτους του ο Αλέγκρι τον συμπεριέλαβε κανονικά.
    ΝΟΜΊΖΩ ΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΔΙΚΕΊ ΚΑΙ ΤΟΝ ΞΕΝΕΡΏΝΕΙ.
    ΓΙΑΝΝΗΣ THESS

    ΑπάντησηΔιαγραφή