25 Σεπ 2017

Το δίλλημα του Αλέγκρι για το ματς με τον Ολυμπιακό

Ενα δυνατό δίλημμα έχει για το ματς με τον Ολυμπιακό ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, σύμφωνα με την Gazzetta dello Sport.

Οπως γράφει σε σημερινό της κομμάτι η εφημερίδα, ο προπονητής της Γιουβέντους σκέφτεται το ενδεχόμενο να αφήσει για δεύτερο σερί ματς στον πάγκο τον Ιγκουαΐν. Η GdS τονίζει ότι με την Τορίνο οι μπιανκονέρι έκαναν την καλύτερη τους φετινή εμφάνιση έχοντας τον Μάντζουκιτς στην κορυφή και αναρωτιέται αν ο Αλέγκρι θα συνεχίσει έτσι για δεύτερο σερί ματς.

Από την μία, γράφει η εφημερίδα, με τον Κροάτη στη θέση του φορ είναι εφικτή η χρησιμοποίηση δύο καθαρόαιμων εξτρέμ και αυτό βοηθάει στο να βγάζει περισσότερες φάσεις η ομάδα και από τις δύο πλευρές και γενικά, με δεδομένη και την εξαιρετική κατάσταση του Ντιμπάλα, να δημιουργούνται εύκολα ευκαιρίες.


Από την άλλη, όμως, μιλάμε για τον Ιγκουαΐν. Η Γιουβέντους έχει χειριστεί σωστά το θέμα και στον επικοινωνιακό τομέα προς το παρόν, στηρίζοντας τον Αργεντίνο και αρνούμενη να δώσει οποιοδήποτε πάτημα στον Τύπο για να σταθεί ακόμη περισσότερο στον Αργεντίνο, σε αυτό το διάστημα που δεν σκοράρει.

Αν μετά το ντέρμπι, ο Ιγκουαΐν μείνει εκτός 11άδας και για αγώνα Champions League, οι συζητήσεις θα αυξηθούν...


2 σχόλια:

  1. Άμα ξεκινήσει ενδεκάδα όπως με την Τορίνο και έτσι που είδα τον Ολυμπιακό με ΑΕΚ,πέντε μηδέν από ημίχρονο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 4-2-3-1 μακράν καλύτερος ο Ματζου στην κορυφή από Ιγκουαίν και μακράν πιο επικίνδυνη η ομάδα. Σπάει παιχνίδι και κάνει πολύ επικίνδυνους τους 3, ειδικά τον Ντιμπάλα. Φορ τύπου Ιγκουαίν αποδίδουν καλύτερα σε 3-5-2 ή 4-3-3. Μακάρι να ξεκινήσει με Ματζου να δούμε κάνα 5-0 για πλάκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή