11 Σεπ 2017

Πώς ο Μοντέλα προσπαθεί να «θωρακίσει» τον Μπονούτσι και ας θυμηθούμε ένα γεγονός μεταξύ ποδοσφαιριστή-Αλέγκρι

Η συντριβή της Μίλαν από την Λάτσιο έφερε στην επιφάνεια ένα θέμα που υπάρχει με τον Λεονάρντο Μπονούτσι.

Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, από την ημέρα που ο Ιταλός αμυντικός υπέγραψε στους ροσονέρι και πήρε και το περιβραχιόνιο του αρχηγού, στο ίντερνετ οι οπαδοί των Μιλανέζων ανέβαζαν διάφορες φωτογραφίες με διάφορα σχόλια για να πανηγυρίσουν.

Από χθες, μετά το 4-1 από την Λάτσιο, στο ίντερνετ υπάρχουν διάφορες φωτογραφίες με διάφορα σχόλια από τους Γιουβεντίνους.

Σχόλια, τα οποία δείχνουν και μια μεγάλη αλήθεια: Σωστό είναι το «να δούμε τη Γιούβε χωρίς τον Μπονούτσι», όπως έλεγαν όλοι το καλοκαίρι, αλλά έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε και τον Μπονούτσι χωρίς τους αμυντικούς της Γιούβε δίπλα του.


Τα ρεπορτάζ από χθες το βράδυ λένε ότι ο Βιντσέντσο Μοντέλα θα αλλάξει το σύστημα -βασικά το επιβεβαίωσε και ο ίδιος- σε 3-5-2 επειδή με αυτό αισθάνεται πιο άνετα ο Μπονούτσι.

Για όσους θυμούνται, μάλλον θα είναι σύμπτωση το γεγονός ότι ο Λεονάρντο άρχισε να... δίνει οδηγίες στον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι την ώρα των αγώνων και να εκνευρίζεται έντονα μαζί του, από την στιγμή που ο προπονητής έκανε σαφές ότι εγκαταλείπει το 3-5-2 και καθιερώνει την άμυνα τεσσάρων...


2 σχόλια:

  1. Άρχισαν τα όργανα νωρίς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σαν πολύ δεν ασχολούμαστε με τον μπονουτσι? νιώθω σαν να θέλουμε να αποτύχει παταγωδώς στην Μίλαν για να διαπιστώσουμε ότι τλκ η απόφαση του να αποχωρήσει ήταν λάθος... Ας τον αφήσουμε τον άνθρωπο στην ησυχία του και να κρατήσουμε όσα πρόσφερε στην ομάδα μας... άλλωστε μία μονάδα δεν κάνει ποτέ την διαφορά εάν δεν υποστηρίζεται από το σύνολο σε ένα ομαδικό παιχνίδι...forza juve sempre

    ΑπάντησηΔιαγραφή