6 Οκτ 2017

Γιατί Μίλαν και Ιντερ θέλουν Κόντε και Βιντάλ, ενώ έχει πάει εκεί και ο Μπονούτσι;

Η Μίλαν πήρε τον Μπονούτσι και θέλει και τον Κόντε, ενώ η Ιντερ θέλει τον Βιντάλ. Γιατί όμως;

Σε αυτά τα χρόνια που η Γιουβέντους κυριαρχεί, το μόνιμο επιχείρημα όσων έχουν βαρεθεί να την βλέπουν να νικάει είναι ότι αυτά τα ρεκόρ γίνονται επειδή οι μπιανκονέρι παίζουν μόνοι τους, εννοώντας ότι είναι αποδυναμωμένο το Μιλάνο.

Οντως είναι αποδυναμωμένο αλλά είναι ξεκάθαρο ότι δεν φταίει η Γιούβε για αυτό αλλά οι διοικήσεις τους, αφού αποδείχθηκε ότι δεν είχαν κανένα πλάνο, αγωνιστικό ή οικονομικό. Οπως και να έχει, αυτό που μας ενδιαφέρει είναι ότι για να σταθούν στα πόδια τους και να γίνουν ευθέως ανταγωνιστικές για τη Γιουβέντους, στοχεύουν σε δικούς της ανθρώπους.


Η Μίλαν πήρε τον Μπονούτσι και θέλει για το καλοκαίρι τον Κόντε, για τον οποίο έλεγαν ότι παίρνει τα πρωταθλήματα επειδή δεν έχει ανταγωνισμό. Η Ιντερ θέλει τον Βιντάλ, ο οποίος, όπως και ο Μπονούτσι, δεν ήταν τόσο καλός στα χρόνια της Γιούβε, απλά φαινόταν τόσο καλός επειδή οι μπιανκονέρι δεν είχαν ανταγωνισμό.

Θέλοντας να μειώσουν όσα έχει πετύχει η Κυρία αυτά τα έξι χρόνια, η γραμμή από το Μιλάνο είναι ότι αυτά έγιναν επειδή δεν υπήρχε ανταγωνισμός. Και τώρα, για να υπάρξει ανταγωνισμός, στο Μιλάνο θέλουν αυτούς που -σύμφωνα με τους ίδιους- έκαναν ονόματα και πήραν τίτλους επειδή δεν είχαν ανταγωνισμό;


1 σχόλιο:

  1. Η μόνη περίοδος που δεν υπήρχε καθόλου ανταγωνισμός ήταν η 5ετία της Ίντερ μετά το φαρσιόπολις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή