6 Οκτ 2017

Το ψέμα του Κόρντομπα που 15 χρόνια μετά το φυσάει και δεν κρυώνει

Ο Ιβάν Κόρντομπα αποφάσισε να θυμηθεί την 5η Μαΐου 2002 και το αποτέλεσμα ήταν να πει ψέματα.

Ο Κολομβιανός πρώην αμυντικός της Ιντερ έκανε δηλώσεις στη Mediaset για να κάνει μια αναδρομή στην καριέρα του στους νερατζούρι, με την 5η Μαΐου να αποτελεί ένα ξεχωριστό κεφάλαιο. Αναφερόμενος, λοιπόν, σε εκείνη την αξέχαστη ήττα από την Λάτσιο, ο Κόρντομπα, όπως αναμενόταν, έριξε την ευθύνη αλλού και συγκεκριμένα στην... Ουντινέζε, η οποία την ίδια ώρα έχανε από τη Γιουβέντους.

«Οταν ακούς έναν συμπαίκτη σου στην εθνική ομάδα, ο οποίος ήταν στην Ουντινέζε, να σου λέει ότι χωρίς λόγο τέσσερις βασικοί παίκτες έμειναν στην εξέδρα, καταλαβαίνεις...», ήταν το σχόλιο του Κόρντομπα, το οποίο όμως δεν έμεινε αναπάντητο.


Οι οπαδοί της Γιουβέντους στα social media πήραν φωτιά και απάντησαν στον Κολομβιανό, δείχνοντας του ότι είναι ψεύτης. Πώς; Με το να βρουν ότι εκείνη την ημέρα, σε εκείνο το Ουντινέζε-Γιουβέντους, ήταν τραυματίες για τους γηπεδούχους οι Πισάρο, Μπερτότο, Πινέντα και αυτοί που έμειναν στην εξέδρα από τον προπονητή ήταν οι Μπερνάλ, Παβόν, Νομβέτ, Σοτίλ και Ντεβάκα.

Κανείς από αυτούς δεν ήταν βασικός αλλά κάπως έπρεπε να δικαιολογήσει ο Κόρντομπα το γεγονός ότι η ομάδα του πήγε στη Ρώμη για την τελευταία αγωνιστική ως 1η στη βαθμολογία, είχε μαζί της 20.000 κόσμο, είχε απέναντι της 40.000 σιωπηλούς οπαδούς της αδιάφορης Λάτσιο, προηγήθηκε δύο φορές αλλά έφαγε 4άρα. Και τελικά τερμάτισε 3η...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου