11 Οκτ 2017

Η σημαντική διαφωνία στο νέο συμβόλαιο του Ντε Φράι που ενδιαφέρει τη Γιούβε

Μια συμφωνία αλλά και μια σημαντική διαφωνία υπάρχουν, τουλάχιστον προς το παρόν, ανάμεσα στη Λάτσιο και τον Στέφαν Ντε Φράι, ο οποίος ενδιαφέρει τη Γιουβέντους.

Ο Ολλανδός κεντρικός αμυντικός μένει ελεύθερος στο τέλος της σεζόν αλλά δεν θέλει, όπως είχαμε γράψει από το καλοκαίρι, να φύγει με αυτό τον τρόπο από την ομάδα, λόγω των άριστων σχέσεων που έχει με τους οπαδούς. Παράλληλα, όμως, επειδή έχει καταλάβει τι τύπος είναι ο Κλαούντιο Λοτίτο, δεν θέλει να... φυλακιστεί κιόλας στη Ρώμη.

Ετσι, μπορεί τα ρεπορτάζ του ρωμαϊκού Τύπου να μιλούν για καταρχήν συμφωνία σε ό,τι αφορά τις ετήσιες απολαβές που θα προβλέπονται στο νέο συμβόλαιο αλλά υπάρχει και μια σημαντική διαφωνία. Μια διαφωνία που έχει να κάνει με την ρήτρα αποδέσμευσης.


Οι εφημερίδες της Ρώμης γράφουν ότι ο Λοτίτο, μετά και τα νέες φήμες για ενδιαφέρον της Γιουβέντους, θέλει η ρήτρα να είναι στα 40-45 εκατ. ευρώ ενώ η πλευρά του Ντε Φράι πιέζει για ένα ποσό στα 20-25. Οπως και να έχει, η πίεση είναι όλη στην πλευρά της Λάτσιο αφού από τον Ιανουάριο, αν δεν έχει ανανεωθεί η συνεργασία τους, ο Ντε Φράι θα μπορεί να υπογράψει όπου θέλει για να πάει ως ελεύθερος το καλοκαίρι.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου