20 Οκτ 2017

Μετά από χρόνια αποδοκιμάστηκε παίκτης της Γιουβέντους σε εντός έδρας ματς

Για πρώτη φορά μετά από χρόνια το Stadium αποδοκίμασε παίκτη της Γιουβέντους.

Τα τελευταία χρόνια όσοι πρώην παίκτες της Γιούβε έχουν επιστρέψει στο Τορίνο ως αντίπαλοι, έχουν αποθεωθεί. Είτε πρόσφεραν πραγματικά στην ομάδα, είτε ήταν κάτι σαν... ατραξιόν για τους τιφόζι. Αυτονόητο είναι, φυσικά, ότι όλα αυτά τα χρόνια της κυριαρχίας, ποτέ δεν αποδοκιμάστηκε ποδοσφαιριστής της ομάδας. Ποτέ μέχρι χθες βράδυ, δηλαδή.

Η παράδοση έσπασε στο 84ο λεπτό, όταν ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι πέρασε στο ματς τον Ντάγκλας Κόστα βγάζοντας τον Στέφανο Στουράρο.


Ο Ιταλός μέσος, ο οποίος αγωνίστηκε ως δεξιός μπακ, έγινε ο πρώτος μπιανκονέρο μετά από χρόνια που αποδοκιμάστηκε και μάλιστα εντός έδρας, για να γίνει έτσι σαφές ότι η υπομονή του κόσμου για τον Στουράρο εξαντλείται. Αν δεν έχει ήδη εξαντληθεί.


1 σχόλιο:

  1. Ναι ο Στουράρο φταίει... όταν χάνεις τον δεξί σου μπακ και αφήνεις λιχσταινερ εκτός Ευρώπης, δεν έχεις δικαίωμα να παραπονιέσαι. Ο στουράρο ήρθε ως ένας φέρελπις μέσος. Εκτός λίγων περιπτώσεων πρόπερυσι. Που σημειώτεον έκανε και καλές εμφανίσεις, δεν έχει παιξει στη φυσική του θέση. Γενικά θεωρώ πως έχει κάει. Οπότε το καλοκαίρι που μας πέρασε ας τον άφηναν να πάει στην ευχή της παναγίας και όχι να τον ταλαιπωρεις για να καλύψεις τρύπες. Να σημειώσω πως ούτε ο αλέγκρι φταιει που έμεινε χωρις παίχτη. Ο σχεδιασμός του καλοκαιριού και συνακόλουθα η διοίκηση φταινε που μας άφησαν γυμνους. όχι να κράζουν το παλικάρι.

    Υ.Γ. Αν κάποιον έπρεπε να κράξουν παιχτικά και μόνο, αυτος είναι ο άλεξ σάντρο που δεν εχει καμια σχέση με τα προηγούμενα 2 χρόνια. Ελπίζω να είναι τυχαίο και να μην έχει επιρρεαστει απο τις σειρήνες που ηχουν από το Λονδίνο για να μειωθεί η τιμή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή