19 Οκτ 2017

Τι συμβαίνει με την άμυνα της Γιούβε και το αμυντικό δίδυμο που δέχεται γκολ κάθε 52 λεπτά

Η αναζήτηση του ιδανικού αμυντικού δίδυμου συνεχίζεται από τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.

Η αμυντική συμπεριφορά της Γιουβέντους είναι ένα από τα μόνιμα θέματα συζήτησης από την αρχή της σεζόν και όσο η ομάδα δέχεται γκολ, ακόμη και με αυτογκόλ σαν το χθεσινό με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας, τόσο θα συνεχίζονται οι αναλύσεις.

Ολο αυτό το διάστημα ο Αλέγκρι προσπαθεί να βρει ποιο είναι το ιδανικό κεντρικό δίδυμο και αυτό αποδεικνύεται από τις συνεχείς αλλαγές του, αφού έχει χρησιμοποιήσει έξι διαφορετικά δίδυμα. Χωρίς ακόμη, πάντως, να έχει βρεθεί η λύση, αφού η Γιούβε έχει δεχθεί 14 γκολ σε 12 ματς και μόνο σε πέντε αγώνες κράτησε απαραβίαστη την εστία της.

Το δίδυμο που έχει χρησιμοποιηθεί πιο πολλές φορές είναι το Κιελίνι-Μπενάτια και συγκεκριμένα σε τέσσερα ματς, με την ομάδα να δέχεται έξι γκολ, ένα κάθε 52,5 λεπτά!


Το Κιελίνι-Ρουγκάνι έχει εμφανιστεί σε τρεις αγώνες με παθητικό τρία, ένα κάθε 90 λεπτά δηλαδή, ενώ τρεις φορές έχουν ξεκινήσει μαζί και οι Κιελίνι-Μπαρτσάλι και οι μπιανκονέρι δέχθηκαν δύο γκολ, ένα κάθε 112,5 λεπτά.

Από εκεί και πέρα, Μπενάτια-Ρουγκάνι ξεκίνησαν μαζί μόνο στο 3-0 επί της Κιέβο, Μπενάτια-Μπαρτσάλι ξεκίνησαν μαζί μόνο στο 3-0 από την Μπαρτσελόνα ενώ Μπαρτσάλι-Ρουγκάνι ξεκίνησαν μαζί μόνο στο 1-0 επί της Φιορεντίνα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου