23 Οκτ 2017

Τι συμβαίνει με το VAR και χρησιμοποιείται στους αγώνες της Γιουβέντους κυρίως όταν η φάση είναι εις βάρος της;

Στο χθεσινό ματς με την Ουντινέζε έγινε σαφές κάτι: Το VAR χρησιμοποιείται στους αγώνες της Γιουβέντους μόνο όταν η φάση είναι εις βάρος της.

Η φάση με την αποβολή του Μάντζουκιτς είναι ακόμη μία από αυτές που έχουμε δει από την αρχή της σεζόν και σε κάνουν να απορείς αν οι αρμόδιοι έχουν ιδέα για το πότε θα πρέπει και πότε όχι να χρησιμοποιούν το βίντεο. Σύμφωνα με όσα δείχνει το replay και όπως επισημαίνει το σύνολο του ιταλικού Τύπου, ο Αντνάν έχει βρει τον Μάντζουκιτς και είναι πέναλτι.

Προκαλεί μεγάλη εντύπωση, επομένως, πώς αυτός ή αυτοί που παρακολουθούν τις κάμερες, δεν ενημέρωσαν τον διαιτητή να πάει να δει την φάση. Και αφού δεν τον ενημέρωσαν, αντί να πάρει πέναλτι η Γιουβέντους, έχασε και τον Κροάτη με δύο κίτρινες κάρτες. Λάθος του η δεύτερη, αφού προφανώς θα είπε κάτι άσχημο, μαγική η πρώτη όμως αφού δεν έκανε τίποτα για να δικαιολογείται.


Επειδή από την αρχή της σεζόν βλέπουμε ότι συστηματικά το VAR στα ματς της Γιούβε χρησιμοποιείται μόνο όταν είναι να πάει εις βάρος της μια φάση, με εξαίρεση το πέναλτι που δόθηκε στο Μπέργκαμο και το οποίο έχασε ο Ντιμπάλα, δύο πράγματα μπορούμε να επισημάνουμε, ως παρατηρητές και μόνο αφού δεν μπορούμε να επηρεάσουμε τις εξελίξεις στην Ιταλία: α) Ή να το χρησιμοποιούν υπέρ και κατά όλων το βίντεο ή να το σταματήσουν. β) Το φετινό scudetto θα χαλάσει πολύ κόσμο και θα τους χαλάσει άσχημα...


1 σχόλιο:

  1. Επίτηδες το κάνουν για να το πάρουμε κόντρα και....στο VAR,μας τα έχουν κάνει σαν του king kong τόσα χρόνια με την διαιτησία. Και το πιο ωραίο είναι πως κάθε χρόνο που γίνεται η σούμα στο τέλος η Γιούβε βγαίνει να χάνει τους περισσότερους βαθμούς από διαιτητικά λάθη.
    Οι μεν έστησαν ολόκληρο σκάνδαλο για να πλησιάσουν τα 20 πρωταθλήματα
    Οι έτεροι του Μιλάνου διαλύονται μόνοι τους
    Και οι δύο υπερκομπλεξικοι αν,λέω αν πάρουν κάποιο πρωτάθλημα θα είναι ευχαριστημένοι για τα επόμενα 30 χρόνια
    Φαντάσματα παντού και τρόμο μόνο τους προκαλεί η Γιουβέντους...
    Forza Juve...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή