30 Οκτ 2017

Ο Μοράτα εξηγεί τον πραγματικό λόγο που έφυγε από τη Γιούβε

Ο Αλβαρο Μοράτα μίλησε για τα δύο χρόνια στη Γιουβέντους, λέγοντας πως δεν θα έφευγε ποτέ αν δεν υπήρχε ο όρος της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Ισπανός φορ, ο οποίος εξέφρασε και πριν λίγες μέρες μέσω social media, την ημέρα των γενεθλίων του, τα συναισθήματα του για τους μπιανκονέρι, παραχώρησε συνέντευξη στη Gazzetta dello Sport και σε αυτή αναφέρθηκε φυσικά στη διετία του στο Τορίνο.

«Τα δύο χρόνια στη Γιούβε ήταν φανταστικά. Ηρθα παιδάκι και έφυγα κανονικός ποδοσφαιριστής. Η Ιταλία για έναν Ισπανό είναι η καλύτερη χώρα για να ζήσει, έχει τα πάντα: Ομορφιά, ιστορία, τέχνη, κουζίνα, μόδα. Δεν θα έφευγα ποτέ από την Ιταλία και τη Γιουβέντους, επέστρεψα στη Ρεάλ επειδή έπρεπε να σεβαστώ τον όρο στο συμβόλαιο», είπε αρχικά ο Μοράτα και πρόσθεσε.


«Η απογοήτευση ήταν μεγάλη, ξαναβρέθηκα στο σημείο εκκίνησης. Μου φέρθηκαν (στην Ρεάλ) σαν παιδάκι, όπως ήμουν πριν πάω στη Γιουβέντους. Στη Γιούβε απέκτησα νοοτροπία νικητή και προσωπικότητα. Η Ιταλία μου λείπει πολύ. Θέλω να ζήσω στην Ιταλία, ενώ η σύζυγος μου θέλει να ζήσει στην Ισπανία».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου