3 Οκτ 2017

Η Gazzetta dello Sport γράφει για τη μεταγραφή που δεν έχει πείσει ακόμη στο Τορίνο

Στον Ντάγκλας Κόστα στέκεται η Gazzetta dello Sport, θεωρώντας ότι είναι η μεταγραφή που δεν έχει πείσει ακόμη.

Οπως γράφει η εφημερίδα, ποτέ δεν μπορείς να κρίνεις από μόλις επτά αγωνιστικές, συν άλλα δύο ματς στην Ευρώπη, ένα ποδοσφαιριστή ή μια ομάδα αλλά δεν είναι και κρυφό, συμπληρώνει, ότι προς το παρόν ο Βραζιλιάνος δείχνει να μην έχει προσαρμοστεί.

Η GdS σημειώνει ότι ο Ματουιντί έχει ήδη δώσει πράγματα στο κέντρο της Γιούβε, ο Μπεντανκούρ κερδίζει συνεχώς πόντους, ο Μπερναρντέσκι σκόραρε και έδωσε ασίστ στο πρώτο του ματς ως βασικός, ο Ντε Σίλιο στάθηκε άτυχος με τον τραυματισμό του, όπως κι ο Χέβεντες, αλλά ο Κόστα παραμένει λίγο... μπερδεμένος.


Ο Βραζιλιάνος, συμπληρώνει η εφημερίδα, δείχνει άναρχος στο παιχνίδι του και δεν έχει μπει ακόμη στην λογική του ιταλικού ποδοσφαίρου, πράγμα που σημαίνει ότι χρειάζεται κι άλλο χρόνο για να προσαρμοστεί πλήρως, να αντιληφθεί τι του ζητάει ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι και να καταλάβει πώς θα πρέπει να κινείται απέναντι στις ιταλικές άμυνες, οι οποίες δεν δίνουν τόσους χώρους όσους οι γερμανικές.


3 σχόλια:

  1. τρομερος παιχτης.ο τοτε αποκλεισμος απο την μπαγερν σε αυτον οφειλεται.συμφωμω με το αρθρο.εγω την θεωρω τρομερη μεταγραφη.εχει να δωσει πολλα ακομα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ότι να 'ναι το άρθρο! 'Όποτε έχει μπει ο Κόστα έχει δώσει ώθηση στην ομάδα με την απίστευτη τεχνική του και την απρόβλεπτη κίνηση του. Δεν κάνει κακό η... βραζιλιάνικη φαντασία και ελεγχόμενη αναρχία. Μάλλον κάποιοι έχουν συνηθίσει την νορόβραστη ανάπτυξη της Γιουβε των τελευταίων ετών. Ο Κόστα είναι η πιο ποιοτική μεταγραφή που κάναμε αυτό το καλοκαίρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εγώ θεωρώ το άρθρο σωστοτατο ο τύπος είναι μεγάλη κάλτσα. Θα προτιμούσα είτε κειτα μπαλντε είτε τον Σικ για φορ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή