19 Οκτ 2017

Για ποιον γράφει η Tuttosport πως βρίσκεται σε ελεύθερη πτώση

Μετά από μία κακή εμφάνιση, ακόμη κι αν ήρθε η νίκη, υπάρχουν πολλά πρόσωπα που μπορούν να δεχθούν κριτική. Η Tuttosport τα χώνει σε έναν συγκεκριμένο.

Το αυτογκόλ του Βραζιλιάνου στο χθεσινό ματς με την Σπόρτινγκ, φάση που ολοκληρώθηκε λόγω ατυχίας αλλά άρχισε λόγω του τραγικού λάθους του, έχει ως συνέπεια να αρχίσουν σιγά-σιγά οι συζητήσεις και για αυτόν. Πρόκειται, άλλωστε, για έναν παίκτη που το καλοκαίρι πρωταγωνίστησε σε διάφορα μεταγραφικά σενάρια, με τη Γιουβέντους να μην θέλει να συζητήσει το ενδεχόμενο πώλησης του.

Αντιθέτως, τα ρεπορτάζ λένε ότι οι μπιανκονέρι και ο Βραζιλιάνος ουσιαστικά τα έχουν βρει για την ανανέωση του συμβολαίου του, με διπλασιασμό των αποδοχών του, που αναμένεται να ανακοινωθεί τον Νοέμβριο. Κι όμως, οι φετινές εμφανίσεις του Σάντρο δεν δικαιολογούν κάτι τέτοιο. Για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις: Δεν λέμε ότι δεν αξίζει αύξηση απολαβών ο Βραζιλιάνος, λέμε ότι φέτος δεν έχει καμία σχέση με την προηγούμενη διετία.


«Αγνώριστος», είναι ο χαρακτηρισμός που του αποδίδει η Tuttosport σήμερα, γράφοντας ότι απέχει έτη φωτός από τις εμφανίσεις στις οποίες είχε συνηθίσει τους πάντες και ότι αυτή η πτώση στην απόδοση δημιουργεί ακόμη ένα εμπόδιο στη Γιούβε, στην προσπάθεια της να αποκτήσει ως ομάδα ρυθμό και παιχνίδι. Τουλάχιστον, καταλήγει η εφημερίδα, αυτό το λάθος που οδήγησε στο 0-1 με την Σπόρτινγκ, μπορεί να λειτουργήσει σαν ξυπνητήρι για τον Αλεξ Σάντρο και να επανέλθει σύντομα στο γνωστό επίπεδο του. «Αλεξ Σάντρο σε ελεύθερη πτώση», είναι η πιο χαρακτηριστική ατάκα της εφημερίδας του Τορίνο.


1 σχόλιο: