3 Οκτ 2017

Ο… εκλεκτός της διοίκησης της Γιουβέντους και η μεταγραφή που θα έφερνε μαζί του

Οι Ιταλοί επανέρχονται στο σενάριο για Γιουβέντους-Σιμόνε Ιντσάγκι και του δίνουν συνέχεια αναφέροντας και πιθανή μεταγραφή.

Το όνομα του προπονητή της Λάτσιο γράφτηκε για πρώτη φορά για τους μπιανκονέρι πριν κάποιες εβδομάδες και από τότε μπορεί να μην υπάρχουν συνεχείς αναφορές αλλά θεωρείται δεδομένο, για τους Ιταλούς δημοσιογράφους, ότι αυτός είναι που θα ήθελαν στο Τορίνο για διάδοχο του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.


Το Calciomercato επανέρχεται τώρα στο θέμα και γράφει ότι ο Ιντσάγκι έχει αρχίσει να σκέφτεται και μεταγραφές, τονίζοντας ότι θα ήθελε να πάρει μαζί του στους μπιανκονέρι τον Τσίρο Ιμόμπιλε σαν μια πολύ καλή και αξιόπιστη εναλλακτική επιλογή για την επίθεση, πίσω από τον Γκονσάλο Ιγκουαΐν.

Από την Λάτσιο, πάντως, στη Γιούβε αρέσει αρκετά ο Σεργκέι Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς αλλά για τις σχέσεις με τον Κλαούντιο Λοτίτο τα έχουμε γράψει αρκετές φορές...


1 σχόλιο:

  1. Ο Μιλινκοβιτς απλα θα ειναι οτι καλυτερο υπαρχει στο κεντρο τα επομενα χρονια...θυμιζει πολυ Κρος αλλα ειναι πολυ πιο δυνατος παιχτης και βοηθαει πολυ μπροστα για τα χαρακτηριστικα

    ΑπάντησηΔιαγραφή