1 Οκτ 2017

«Για να δούμε τι θα γίνει όταν πρέπει να διαχειριστούμε την αποτυχία», δηλώνει πηγή του forzajuve.gr από την Ιταλία

Η Γιουβέντους με το 6Χ6 στην Ιταλία, την απώλεια του Σούπερ Καπ αλλά και με μια ήττα εντός προγράμματος στην Ευρώπη, δείχνει να πατάει καλά στα πόδια της.

Ο Πάουλο Ντιμπάλα έχει πάρει, έως τώρα, από το χέρι τους μπιανκονέρι και τους οδηγεί στο Καμπιονάτο, τη στιγμή που βγαίνει στην επιφάνεια το πρόβλημα με τον Γκονσάλο Ιγκουαΐν.

Το κλίμα στην ομάδα του Τορίνο δείχνει καλό ή δεν είναι ακριβώς έτσι; Η εικόνα που βγάζουν προς τα έξω οι πρωταθλητές Ιταλίας είναι πράγματι καλή. Μια εικόνα ομάδας αλλά και με κάποιους αστερίσκους, τονίζουν όσοι γνωρίζουν καλά το σύλλογο.

Εξάλλου, δεν είναι λίγοι αυτοί που πιστεύουν πως η Γιούβε θα δοκιμαστεί όταν έρθουν μια-δυο αποτυχίες. Η ήττα στη Βαρκελώνη ήταν μέσα στο πρόγραμμα. Το σκορ όχι, αλλά η απώλεια των βαθμών, ναι. Το ίδιο και το Σούπερ Καπ. Ή το παίρνεις ή το χάνεις, δεν προκαθορίζει τίποτα στη χρονιά που έρχεται.

Η φετινή Γιούβε που φαίνεται πως δυνάμωσε, στηρίζεται πάλι στην παλιά φρουρά της. Πρώτο βιολί ο Ντιμπάλα, παράπονα για την απουσία στο σκοράρισμα από τον Ιγκουαΐν. Προβληματισμός για τις απουσίες Πιάνιτς, Μαρκίζιο, Κεντίρα και χαμόγελα για Ματουιντί και Μπεντανκούρ.

Οι υπόλοιπες μεταγραφές είναι κάπως στο περιθώριο. Ο Ντάγκλας Κόστα παίζει χωρίς να… συναρπάζει. Ο Ντε Σίλιο τραυματίστηκε. Ο Μπερναρντέσκι απέχει λες και μέχρι τώρα δεν ήταν επαγγελματίας ποδοσφαιριστής.


Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι δεν είναι σίγουρο πως μπορεί να διαχειριστεί μεγάλες κρίσεις στην ομάδα. Πέρσι δεν ήταν λίγες οι περιπτώσεις παικτών που αντέδρασαν εναντίον του. Από τον Ντιμπάλα έως και τον Μπονούτσι, ενώ μέχρι και σήμερα, αρκετοί είναι αυτοί που δεν πιστεύουν πως δεν έγινε τίποτα στα αποδυτήρια του Κάρντιφ.

Ναι, η Γιούβε πατάει στα πόδια της και δείχνει σίγουρη αλλά ακόμη δεν έχει δοκιμαστεί. Οταν τα πας καλά, είναι πιο εύκολο να κρύψεις κάποια προβλήματα κάτω από το χαλί. «Για να δούμε τι θα γίνει όταν πρέπει να διαχειριστούμε την αποτυχία», είπε στο forzajuve.gr μια καλά ενημερωμένη πηγή από την Ιταλία. «Το σίγουρο είναι», προσθέτει, «πως όλοι τους ξέρουν πως θα πετύχουν και θα αφήσουν τα προσωπικά εκτός. Το έχουν στο DNA τους πλέον».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου