14 Οκτ 2017

Κάτι πολύ περίεργο και μυστήριο συμβαίνει στη Μίλαν

Νέο μυστήριο επικρατεί γύρω από τον φερόμενο ως ιδιοκτήτη της Μίλαν.

Η ιστορία με τους Κινέζους των ροσονέρι είναι πολύ περίεργη αλλά είναι και πολύ δύσκολο να βγάλεις άκρη για το τι ακριβώς ισχύει.

Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να βλέπεις διάφορα γεγονότα, τα οποία δεν δένουν με αυτά που έχουν γίνει γνωστά από όταν ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι... πούλησε.

Το νέο μυστήριο έρχεται απευθείας από την Κίνα, όπου δόθηκε στη δημοσιότητα η λίστα -η οποία δίνεται κάθε χρόνο- με τους 2.000 πιο πλούσιους Κινέζους. Σε αυτή την λίστα υπάρχει κανονικά και μάλιστα στην 15η θέση το όνομα του Ζιανγκ Τζιντόνγκ της Ιντερ αλλά δεν υπάρχει πουθενά το όνομα του Γιόνγκχονγκ Λι, ο οποίος φέρεται να είναι ο ιδιοκτήτης της Μίλαν.


Για αυτόν, αρχικά έλεγαν ότι η προσωπική του περιουσία φτάνει στα 700 εκατ. ευρώ. Μικρό ποσό για να πάρεις μια μεγάλη ιταλική ομάδα, αλλά οκ, μπορείς να το δεχθείς. Στη λίστα με τους 2.000 πιο πλούσιους Κινέζους, όμως, οι τελευταίοι έχουν 260 εκατ. ευρώ προσωπική περιουσία και ο Λι, όπως προαναφέραμε, δεν είναι καν στη λίστα...


2 σχόλια:

  1. Δεν μας ενδιαφέρει η Μιλαν.Ας δουμε την κατάντιά μας.Με άμυνα μεσο όρο 65 χρονών που δεν μπορεί να παρει τα πόδια της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή