15 Οκτ 2017

Καταπέλτης ο διευθυντής της Tuttosport: Η γκάλερι του τρόμου περιλαμβάνει και τον Ιγκουαΐν

Ο διευθυντής της Tuttosport είχε... υλικό για να κριτικάρει αρκετούς στη Γιουβέντους, άλλους ευθέως και άλλους με τρόπο.

Παραθέτουμε αυτούσιο το άρθρο του Πάολο Ντε Πάολα μετά την ήττα των μπιανκονέρι από την Λάτσιο.

«Ολα τα μπράβο πάνε στον Σιμόνε Ιντσάγκι, ειδικά αν αναλογιστούμε ότι πήρε τυχαία αυτόν τον πάγκο αντί του προπονητή (Μπιέλσα) που υπολόγιζε η διοίκηση. Αλαζονική η Γιούβε και απροετοίμαστη. Το πρώτο γκολ που δέχθηκε ήταν απαράδεκτο. Απαράδεκτοι οι Κεντίρα και Μπετανκούρ αφού ένας από τους δύο έπρεπε να κλείσει στην προσπάθεια του Λούκας Λέιβα. Από ένα λάθος γεννιέται ένα άλλο, στο δεύτερο γκολ, με τους Κιελίνι και Μπαρτσάλι (συγχαρητήρια επειδή παραδέχθηκε την ευθύνη του) να είναι ακίνητοι με τον Ιμόμπιλε.

Η γκάλερι του τρόμου περιλαμβάνει και τον Ιγκουαΐν. Ισως έχει δίκιο ο Αργεντίνος που χαμογελάει με το πόσο εύκολα βρίσκουμε τον ενθουσιασμό για αυτόν. Διαβεβαιώνουμε, όμως, τον Γκονσάλο ότι δεν είμαστε προκατειλημμένοι και σίγουρα δεν θα επηρεαστούμε από τα 90 εκατ. ευρώ που κόστισε και τα περισσότερα από 8 που παίρνει κάθε χρόνο. Το να σκοράρει είναι υποχρέωση του, όπως και να το βοηθάει την ομάδα να το κάνει. Χθες δεν έκανε κανένα από τα δύο.


Για τον Ντιμπάλα πρέπει να γίνει ξεχωριστή κουβέντα. Σίγουρα θα επέστρεψε κάπως από το Εκουαδόρ και του αναγνωρίζουμε ότι προσπάθησε να σκοράρει βρίσκοντας τελικά δοκάρι, αλλά από έναν πρωταθλητή όπως αυτός δεν μπορούμε να φανταστούμε λάθη από το σημείο του πέναλτι. Λάθη που προέρχονται και από χαλάρωση.

Τέλος, υπομονή: Ο Αλέγκρι, όπως και να έχει, είναι ο 4ος προπονητής με τα περισσότερα πρωταθλήματα (4) στην ιστορία και είμαστε πεπεισμένοι ότι σταδιακά θα καταφέρει να δείξει πόσο αξίζουν οι Μπερναρντέσκι και Ντάγκλας Κόστα. Προς το παρόν δεν το έχει κάνει».


1 σχόλιο:

  1. ασε ρε αρδ. που αυτα τα χρονια και η καρεκλα μονη της το σηκωνε. αβαντα στον αλλεγκρεσκου να πουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή