25 Οκτ 2017

Από το να γίνει ο… Φέργκιουσον της Γιουβέντους, μπορεί να βρεθεί σύντομα αντίπαλος της, για αυτό λέει ό,τι λέει

Για αναγνώριση και ωριμότητα έκανε λόγο ο Αντόνιο Κόντε αλλά δεν θα έπρεπε να τα πει προς τον Αντρέα Ανιέλι αυτά.

Θα ήταν καλύτερα για όλους και σίγουρα για τον ίδιο, αν ο Κόντε τα έλεγε αυτά προς τον εαυτό του. Γιατί ανάμεσα σε αυτόν και στον πρόεδρο της Γιουβέντους, μάλλον είναι ο Κόντε αυτός που δεν έδειξε αναγνώριση και ωριμότητα αλλά ο εγωισμός του δεν του επιτρέπει να δει τα πράγματα καθαρά. Ή ακόμη κι αν τα βλέπει, δεν του επιτρέπει να τα παραδεχθεί.

Η φράση «πώς να πάω με 10 ευρώ στην τσέπη σε εστιατόριο των 100;», μάλλον δεν δείχνει αναγνώριση προς τον Ανιέλι, ο οποίος ήταν αυτός που του έδωσε την ευκαιρία να δουλέψει στη Γιουβέντους και τον στήριξε σε απόλυτο βαθμό το καλοκαίρι του 2012, όταν υπήρχε ο κίνδυνος να μπει πρόωρο τέλος στην καριέρα του λόγω "περιπετειών" του από όταν ήταν στον πάγκο της Σιένα. Και σίγουρα ο Ανιέλι δεν τον μείωσε δημοσίως -ενώ θα μπορούσε να το κάνει- μετά τους ταπεινωτικούς αποκλεισμούς από τον όμιλο του Champions League ή από την Μπενφίκα στο Europa League.

Η δε απόφαση του Κόντε να μιλήσει δημοσίως για 10 και 100 ευρώ, μειώνοντας τη Γιουβέντους με τρόπο που δεν το έχει κάνει ούτε διαχρονικός αντίπαλος της, ή η αποχώρηση του στις 14 Ιουλίου, κατακαλόκαιρο δηλαδή και με την ομάδα να έχει ήδη αρχίσει προετοιμασία, μάλλον δεν δείχνει και ωριμότητα. Την οποία επίσης... ζήτησε από τον Ανιέλι ο Κόντε.


Είναι δικαίωμα του Αντόνιο, ως επαγγελματίας, να πάει σε όποια ομάδα θέλει, όποτε θέλει. Δεν έχει κανένα δικαίωμα, όμως, να αλλάζει την πραγματικότητα για να νιώσει καλύτερα ο ίδιος επειδή από εκεί που έλεγε ότι θέλει να γίνει ο Φέργκιουσον της Γιουβέντους, μπορεί να βρεθεί σύντομα αντίπαλος της. Δεν υπάρχει ούτε ένας Γιουβεντίνος που να μην αναγνωρίζει την τρομερή δουλειά που έκανε ο Κόντε, αλλά τα γεγονότα απέδειξαν ότι η ζωή συνεχίζεται. Και συνεχίστηκε με ακόμη καλύτερα αποτελέσματα.

Ενδεχομένως αυτό να μην άρεσε και τόσο στον πρώην αρχηγό και Γιουβεντίνο Κόντε.


1 σχόλιο:

  1. Ενας ανθρωπος που βλεπει τον εγωισμο του ποιο πανω απο ολα ειναι κ παρτακιας. Αυτος ειναι ο αντωνιο κοντε.προσωπικα τον εχω σε μεγαλη εκτιμιση μετα απο οσα προσφεραι στι μεγαλη μου καψουρα την juve, αλλα δεν θα τον ηθελα ποτε ξανα στο παγκο τις ομαδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή