25 Οκτ 2017

Η κόντρα Ανιέλι-Κόντε μπορεί να μην είναι τόσο αθώα όσο πιστεύει κανείς

Ο διευθυντής της Tuttosport σχολίασε την ατάκα του Αντρέα Ανιέλι για τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι που προκάλεσε την αντίδραση του Αντόνιο Κόντε, θεωρώντας ότι δεν είναι τυχαίο το timing.

Ο Πάολο Ντε Πάολα μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό και το θέμα συζήτησης ήταν τα όσα είπε για τον προπονητή της Γιουβέντους ο Ανιέλι στη χθεσινή γενική συνέλευση των μετόχων, αφού προκάλεσαν την αντίδραση του Κόντε που θίχτηκε...

«Ο Ανιέλι επί τρία χρόνια δεν είχε πει κάτι παρόμοιο, περίμενε πρώτα να ξεπεράσει ο Αλέγκρι τον Κόντε σε τίτλους και επιτυχίες για να το πει. Είναι ένα θέμα που διχάζει τον κόσμο της Γιουβέντους αφού υπάρχουν διάφορες απόψεις για τον πρώην και τον νυν προπονητή. Και είναι πολλοί αυτοί που δεν είναι και πολύ δεμένοι πλέον με τον πρώην», είπε ο Ντε Πάολα και πρόσθεσε.


«Αν γυρίσουμε πίσω στο χρόνο, θα θυμηθούμε ότι ο Κόντε εγκατέλειψε τη Γιουβέντους επειδή θεωρούσε ότι έκλεισε ο κύκλος. Η φράση για τα 10 ευρώ στην τσέπη σε εστιατόριο των 100 ήταν καθοριστική, ο Κόντε ήθελε μια ολική... επανάσταση στο ρόστερ, η οποία όμως δεν έγινε. Και τα αποτελέσματα δικαίωσαν τη Γιουβέντους».

Και ολοκληρώνοντας το σχόλιο του, ο διευθυντής της Tuttosport είπε: «Τα πράγματα μπορεί να μην είναι τόσο αθώα όσο πιστεύει κανείς. Η φράση του Ανιέλι δεν είναι τυχαία και σίγουρα δεν είναι τυχαία και η χρονική στιγμή που επέλεξε να την πει. Ο πρόεδρος της Γιουβέντους έχει την προσωπικότητα του, τον τρόπο σκέψης του και ποτέ δεν μιλάει εν θερμώ. Οταν λέει κάτι, ξέρει γιατί το λέει και πότε το λέει».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου