29 Οκτ 2017

Φονιάς από τους λίγους ο Ιγκουαΐν, δες τα στοιχεία και θα καταλάβεις!

Από την απαξίωση στην αποθέωση ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν, ο οποίος έχει να επιδείξει τρομακτικούς αριθμούς.

Δεν έχουν περάσει καλά-καλά ούτε δύο εβδομάδες από όταν ο Αργεντίνος φορ, λίγο ή πολύ, παρουσιαζόταν ουσιαστικά από τα ιταλικά ΜΜΕ σαν... πρόβλημα για τη Γιουβέντους. Η εμφάνιση του με την Ουντινέζε, το γκολ με την Σπαλ και τα δύο που έβαλε χθες τη Μίλαν, όμως, αλλάζουν το κλίμα.

Ο Ιγκουαΐν είναι πρώτο θέμα σε όλες τις εφημερίδες και της ιστοσελίδες της Ιταλίας, με τους αριθμούς του να δείχνουν ότι μιλάμε για killer από τους λίγους.


Δεν είναι μόνο τα 101 γκολ στη Serie A σε 153 συμμετοχές -την λες και καλή την αναλογία, σωστά;- είναι και το γεγονός ότι ο Γκονσάλο έγινε μόλις ο δεύτερος τα τελευταία 20 χρόνια, μετά τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, με περισσότερα από 100 γκολ σε δύο από τα πέντε μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Ο Σουηδός είχε 122 γκολ στη Serie A και 113 γαλλική Ligue 1, ο Ιγκουαΐν έβαλε 107 στην Primera Division με την Ρεάλ και είναι ήδη στα 101 στη Serie A!


1 σχόλιο:

  1. Αν ο Ιγκουαίν δεν συντηρητικό προπονητή (Χαρούμενου στα ελληνικά, Allegri στα ιταλικά)που θέλει να είναι αυτός η φίρμα στην ομάδα, και του άφηνε να απίξει ελεύθερο ρόλο τα 30 γκολ στημ ιταλ΄ία τα βάζει εντελώς για πλάκα, ``όπως κατουράει`` που λέμε.. Chris il Capo

    ΑπάντησηΔιαγραφή